Karina ja Juhana Open 2022 - Oulun Golf

Karina ja Juhana Open 2022

Karina ja Juhana Open 2022 pelattiin helteisissä olosuhteissa

Karina ja Juhana Open 2022 pelattiin 24 joukkueen voimin helteisissä ja muuttuvissa olosuhteissa tiistaina 16.8. huippukuntoisella Vaara-kentällä.

Tukikisan tarkoitus oli kerätä budjettia Karinan ja Juhanan kilpailukassaan ja tuoda kilpagolfin ilosanomaa Oulun Golfin jäsenistölle. Karinan tähtäin on menestyä loppukesän naisten Euroopan kiertueen kisoissa, joista yhtenä tärkeimmistä hänelle on Ahvenanmaalla pelattava Åland 100 Ladies Open 1.-3. syyskuuta. Juhana suuntaa jo katseensa syyskuussa odottaviin miesten Euroopan kiertueen, DP World Tourin, karsintoihin, jotka järjestetään kolme vuoden tauon jälkeen.

Nopealla aikataululla järjestetty tapahtuma toi innokkaita pelaajia mukaan huippuunsa viritetylle kentälle. Päivän aluksi Jussi Jokinen kertoi kuulumisten lisäksi mentaalisen puolen valmistautumisestaan niin harjoitteluun kuin tärkeisiin kisatapahtumiin. Jussi korosti sitä, että samat lainalaisuudet pätevät kaikkiin lajeihin ja keskittymisellä on valtava vaikutus lopputulokseen.

Alkuinfon jälkeen pelaajat pääsivät lämmittelemään ja osallistumaan lyönti- ja puttausklinikkaan Karinan, Juhanan ja Patun johdolla. Systemaattinen valmistautuminen kisaan toi tullessaan huipputuloksia pelin aikana. Kisa pelattiin modified scramblena, jossa valitaan parempi avaus joukkueen avauslyönnistä, jonka jälkeen pelataan omaa palloa aina reikään saakka.

Kisassa nähtiin hienoja läheltä piti holareita sekä eaglejä. Väylällä 5 ja 11 oli mahdollista käyttää Juhanan ja Karinan avauslyönti tai yksi puttaus joukkueelle. Tämä oli mielenkiintoinen kokeilu pelin sisällä ja toi hienon lisämausteen kaikille.

Sää muuttui kilpailun lopulla ukkosten takia jopa vaaralliseksi ja kilpailu jouduttiin keskeyttämään juuri ennen loppua. Tulokset kirjattiin 13. pelatun väylän tuloksista.

Voittajaksi tiukassa kisassa pelasi Team Kotkia Korttiin (Jaakko Turpeinen ja Päivi Jaakkola), toiseksi Oulun Golf 2 (Janne Anttonen ja Marko Jaara) ja kolmanneksi Golf Plus Oy (Mika Salopuro ja Mikko Tiitto).

Erikoiskilpailussa lähimmäksi lippua -kisan Golf Plus väylällä 3 vei Asta Koskipaasi voittaen EnjoyTravel & Toursin arvokkaan matkalahjakortin, Jaakko Turpeinen Lotvonen LKV väylällä 5, Antti-Pekka Louste Oulun Baari Maikkulan Pesukunkku väylällä 11 ja Heikki Perälä OP Oulun väylällä 15. Pisimmän draivin löi Teemu Karvonen Titleist & FootJoy väylällä 18.

Mainintana, että Wetterin laaja yhteistyö kilpailussa toi Antti-Pekka Lousteelle uuden Mercedes-Benzin viikoksi käyttöön ja Heikki Perälälle ison golfbägin.
Ilta päättyi huutokauppaan, jossa huudettavana oli Karinan ja Juhanan ”aarteita”, joista suurimman huutokisan toi Karinan uutta vastaava tour-bägi.

Kiitoksia kaikille kilpailuun osallistuneille tukijoille! Kiitokset myös yhteistyökumppaneille, Wetteri, EnjoyTravel & Tours, Oatly ja Oulun Golf.

Kiittäen,
Karina, Juhana ja Golf Plus