Erityisgolf - Oulun Golf

Erityisgolf

Oulun Golfilla on mahdollista harrastaa golfia myös ParaMotion-laitteen avulla.

ParaMotion eli tuttavallisemmin "paragolfer" on monipuolinen maastosähköpyörätuoli, joka antaa liikuntarajoitteiselle henkilölle mahdollisuuden pelata golfia ja liikkua kentällä vaivattomasti ja turvallisesti. Golflyönnissä ei tarvita jalkoja ja yksikin käsi riittää golflyöntiin. Itseasiassa suurin osa paragolferilla pelaavista lyö yhdellä kädellä, joten jonkin verran voimaa lyöntikädeltä vaaditaan.

Laitteen matalapaineiset renkaat ja laaja akseliväli mahdollistavat sen käytön kaikilla golfkentän alueilla, mukaan lukien viheriöt ja matalareunaiset bunkkerit. Laite toimii hyvin myös rangella ja harjoittelualueilla.

Paragolferin toimintaidea on nostaa pelaajan pystyasentoon. Laite on suunniteltu siten, että se tukee pelaajaa ja on kaikissa olosuhteissa turvallinen. Se on valmistettu siten, että sillä voidaan ylittää noin 10cm korkuisia esteitä ja se nousee ylös vaivattomasti jopa 17 asteista rinnettä. Kaatumaan sitä ei juuri saa, mutta vettä on syytä varoa". Lähde https://suomenhcpgolf.fi/paragolfer

Voit varata Paragolferin käyttöön veloituksetta ottamalla yhteyttä caddiemasteriin puh. 0300 870 670 tai caddiemaster@oulugolf.fi. Autamme ja opastamme mielellämme laitteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu paremmin paragolferin käyttöön