Kentät - Oulun Golf

Kentät

Oulun Golfin 36-reikäinen golfkeskus Sankivaarassa tarjoaa loistavat puitteet lajin harrastamiselle. Pelikausi alkaa tyypillisesti toukokuun alussa ja päättyy talven saapumiseen loka-marraskuun aikana.

Meiltä löydät kaksi huippuluokkaista 18 reiän kenttää, Sanki ja Vaara, sekä 6-reikäisen Audi e-tron Par 3 -kentän laadukkailla keinoviheriöillä.

Molemmat kenttämme edustavat Freamin ns. lempeämpää linjaa sisältäen kuitenkin haasteita kaikentasoisille pelaajille. Kentät on rakennettu luonnonkauniin Sanginjoen ympäristöön. Kentille ominaista ovat kangasmetsät, joenrannat ja runsaslukuisat kauniit metsälammet.

Kentät on peruskorjattu 2011-2013 välisenä aikana.

Sanki

Vuonna 1992 valmistunut Sanki-kenttä kulkee kangasmetsämaisemissa sekä kauniin Sanginjoen ympäristössä. Kentän layout on mielenkiintoinen ja haastava.

Kentälle tyypillistä ovat kumpujen ympäröimät viheriöt, jotka lisäävät haastetta lähipeliin. Ole siis tarkkana lähestymislyönneissä.

Sanki on toiminut lyönti- sekä reikäpelin SM-kisojen näyttämönä niin aikuisten kuin myös junioreiden kilpailuissa.

Sangin 2. väylän viheriö on tiukasti veden saartama


Vaara

Vaara-kenttä kiertää klubin ympäristössä koostuen kahdesta erillisestä ysistä. Vuonna 2004 valmistunut Uusi Vaara on uutta Freamia muhkeine muotoineen. 1992 valmistunut Vanha Vaara on puolestaan pääosin vanhaa "takuuvarmaa" Freamia.

Vaara-kentän viheriöt ovat suuret ja muodokkaat ja väylillä on hyvin tilaa. Tarkkana on kuitenkin syytä olla, sillä sillä kentällä vaanii paljon lampia ja väyläbunkkereita.

Vaaran 5. väylä on kivien vartioma lyhyt par 3


Audi e-tron Par 3

Kaikille avoin Audi e-tron Par 3 -kenttä on GolfArk Oy:n, Jari Rasinkankaan suunnittelema 6-reikäinen kenttä keinoviheriöillä.

Kentälle ominaista ovat selkeät ja suuret viheriöt sekä links-tyyppiset kummut ohjaamassa peliä väylien varrella.

Kenttä sopii erinomaisesti myös ryhmille tai yritystapahtumiin.

Audi e-tron Par 3 -kenttä avattiin elokuussa 2021