Ladykapteenin tervehdys - Oulun Golf

Ladykapteenin tervehdys

Ladykapteenin tervehdys

Oulun Golfkerhon ladykapteenin Johanna Hyvösen tervehdys jäsenistölle.

Hei!

Kesäinen tervehdys kaikille golffareille. Kentät ovat hienossa kunnossa ja on ilo pelailla! Itselleni kierroksia on kertynyt jo yli 50 ja aika moneen kisaankin olen osallistunut. Rohkaisen myös kaikkia muita pelaajia ja erityisesti kaikkia naisia osallistumaan kilpailuihin. On mahtava ottaa mittaa itsestä ja jos kisoissa vielä pääset lähelle omaa tasoitusta, niin tuntuu ihan voittajalta!

Kävimme Kain kanssa Kapteenien päivillä Lappajärvellä verkostoitumassa ja kuuntelemassa Golfliiton terveisiä. Keskusteluissa nousi esille mm. pelaamisen turvallisuus sekä kentällä käyttäytyminen. Minun silmiini ja korviini Sankivaarassa pelataan turvallista ja toista kunnioittavaa peliä. Muistetaan jatkossakin huutaa FORE, jos tilanne sitä vaatii. Pelikaverit ovat monesti ne, jotka näkevät nopeammin pallon karkaamisen ja heidän(kin) on hyvä ääntä säästämättä huutaa varoitus.

Joskus tulee tilanteita, että kaverin pelitapa harmittaa. Perässätulijat lyövät omasta mielestä liian lähelle, toinen ei ole omalla vuorollaan heti valmis lyömään, puhutaan puhelimessa jne. Tällöin voi ystävällisesti ottaa asian puheeksi pelikaverin kanssa. Golfliiton #tiiboksipuhe-kampanja muistuttaa positiivisesta, toiset huomioivasta ja hyvän ilmapiirin luovasta puheesta ja toiminnasta.

Kesää ja pelipäiviä on onneksi vielä paljon jäljellä. Hyvillä mielin kohti uusia kierroksia ja tulkaahan juttusille kun klubilla ja kentällä nähdään!

Johanna Hyvönen
Ladykapteeni