SM-mitalikahvit klubilla huomenna lauantaina - Oulun Golf

SM-mitalikahvit klubilla huomenna lauantaina!

Oulun Golfkerho juhlistaa Aino Kiiskilän, Eemeli Anttosen ja Sonja Pakosen SM-mitaleita klubilla Golfravintola Spinissä kakkukahvein lauantaina 25.9. Kakkukahvit tarjoillaan Kauden päättäjäisten palkintojenjaon yhteydessä noin kello 14.30 alkaen.

16, 18 ja 21 vuotiaiden reikäpelin SM-kilpailut pelattiin 21.-23.7. Aulanko Golfissa Hämeenlinnassa, josta Aino ja Eemeli palasivat kotiin hopeisten mitalien kera. Aino pelasi Tytöt 16v. finaalissa Tuusulan Golfklubin Anastasia Hekkosta vastaan, joka voitti ottelun lukemin 4&3. Eemeli sai Pojat 21v. finaalissa vastaansa Kajaanin Golfin Nicke-Elias Kaajavirran, joka voitti ottelun 4&2.

Ladies Mid Tourin lyöntipelin SM:t kilpailtiin tänä vuonna 23.-25.7. St. Laurence Golfissa Lohjalla. Oulun Golfkerhon naisamatöörien ykköstykki, tänä vuonna seuramme mestaruudenkin voittanut, Sonja Pakonen ylsi loistavasti hopealle jääden vain yhden lyönnin päähän kisan voittaneesta Pickala Golf Clubin Milla Hallanorosta. Sonja pelasi kolmepäiväisen kilpailun hienoon yhteistulokseen 219 lyöntiä, +3 yli kentän par’in.

Juhlistetaan yhdessä seuramme superstaroja Ainoa, Eemeliä ja Sonjaa!

Kakkua on tarjolla noin sadalle ensimmäiselle.