Tunnelmat XXL Sports & Outdoor Openista - Oulun Golf

Tunnelmat XXL Sports & Outdoor Openista

Jo kolmatta vuotta peräkkäin järjestetty XXL Sports & Outdoor Open keräsi jälleen kerran tuvan täyteen ja 60 mukaan otetun parin jälkeen jäi jonossa olevia joukkueitakin kisan ulkopuolelle muutama.

Järjestäjät toivat mittavat palkinnot klubille jo hyvissä ajoin useita päiviä ennen starttia ja kilpailussa pärjänneille oli tarjolla kaikkea golfkärryistä ja bägeistä lahjakortteihin.

Aamun keli oli vilpoinen ja sateen uhka oli koko kilpailupäivän ajan selkeästi läsnä. Ensimmäiset lähtijät pääsivät maaliin lähes kuvina, mutta keskelle kisaa osunut reilun tunnin mittainen sadekuuro haastoi pelaajia kello kahden maissa. Loppupään lähtijät puolestaan pääsivät taas pelaamaan koko kisan ilman sadetakkeja ja sen huomasi tuloksistakin.

Viimeisessä lähdössä pelanneet Eetu Uusitalo ja Jarkko Kurtti klaarasivat pelin upealla suorituksella tasoituksellisessa lyöntipelissä tuloksella 59. Jännitys pysyi yllä siis loppuun asti ja kolmanneksi viimeisessä ryhmässä pelannut Heikki Palosaari nappasi nimiinsä pisimmän driven Sangin väylällä 8. Erikoiskisoissa pärjäsi myös Maarit Salonen-Kemppi, joka löi pallon 1.55m päähän reiästä lähimmäs lippua -kisassa väylällä 13.

Kiitämme järjestelyistä XXL:n poikia kisan järjestämisestä ja kentänhoitoa mahtavista puitteista ja kentän kunnosta!


XXL Sports & Outdoor Open kilpailun tulokset löydät täältä