Uudistunut Keskiyön Golf by Golf Plus -kilpailu oli tapahtumana täynnä käänteitä! - Oulun Golf

Uudistunut Keskiyön Golf by Golf Plus -kilpailu oli täynnä käänteitä!

Perinteikäs Keskiyön Golf kilpailu järjestettiin tänä vuonna helteiden ja uusien tuulien siivittämänä kun uusi oululainen golfalan toimija Golf Plus Oy otti kilpailuisännyyden vastuulleen.

Kilpailun osallistujamäärä oli upea, kun innokkaita keskiyön mestaruudesta kamppailevia kisailijoita oli 79 mukana.

Jo vuodesta 1965 järjestetty Keskiyön Golf -kilpailun pelimuoto oli tasoituksellinen lyöntipeli, mutta nyt tapahtuman sisällä oli myös erikoiskilpailuja tuomassa uusia haasteita kilpailijoille.

Vaaran väylällä 5 järjestettiin lähimmäs lippua kilpailu ja samalla kilpailijat saivat haastaa entisen Eurooppa Tourin pelaajan Peter Erofejeffin. Huippusuorituksia nähtiin koko ajan. Lähimmäs lippua -kilpailun voitti Jarno Temonen hienolla tuloksella 67 cm. Palkintona oli yhteistyössä Wetteri Oy:n lahjoittama Mercedes-Benz EQB 350 4matic täyssähköauto viikonlopuksi käyttöön.

Seuraava erikoiskilpailu oli väylällä 10, jossa teemana oli tarkin avaus. Petri Väänänen ei jättänyt muille sanansijaa vaan pamautti avauksen 23 cm päähän keskellä väylää noin 170 m päässä avauspaikasta olevasta merkkipaalusta. Palkintona Petri sai uuden Cobran wedgen.

Väylällä 15 järjestettiin pisin draivi ja samalla sai haastaa kilpapelaaja Eemeli Anttosen pituuslyöntikilpailuun. Lähemmäs 300 metriä pommittava Eemeli sai kovan vastuksen usealta, mutta ammattiylpeys ei kuitenkaan kokenut kolausta. Pisimmän avauksen draivasi kokonaiskilpailussakin hienosti pärjännyt Antti Vehviläinen tuloksella 292 metriä. Palkintona oli uunituore Cobran 3D putteri.

Tuomas Tervaniemi otti toisen peräkkäisen voittonsa Keskiyön Golfissa

Itse kilpailu oli alusta saakka jännitysnäytelmää, jossa pelikeli (+30 astetta) toi suurimman haasteen. Uuvuttava keli verottikin pelituloksia jonkin verran, vaikka uusia ennätyksiä kirjattiin useita. Mainittakoon Risto Lindforssin tulos 69.

Kilpailun voittoon pelasi Tuomas Tervaniemi nettotuloksella 140 (69, 71). Toiseksi pelasi Antti Vehviläinen (72, 71). Kolmanneksi Antti Käyhkö (71, 72). Neljänneksi ja scratch-kisan voittaja Janne Anttonen (74, 70) tasoituksella 0.

“Olen ollut monessa vastaavassa tapahtumassa mukana urani aikana, mutta tässä kilpailussa nousi erityisesti esiin todella iloinen ja hyvän fiiliksen ilmapiiri. Panostimme paljon palkintoihin ja sisältöön, mutta ensi vuonna on tarkoitus vielä nostaa tasoa.” totesi Patu Erofejeff kilpailun päätyttyä.

Golf Plus Oy on keväällä 2022 avattu moderni harjoituskeskus ja täyden palvelun golfin kivijalkaliike Oulun Limingatullissa.

Golf Plus Oy:lta löydät helposti: