Viikkotiedote viikolle 22 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 22

Kenttä alkaa olla hyvässä kunnossa, pidetään se myös yksissä tuumin sellaisena ja huolehditaan jälkien korjaamisesta.

Viikkotiedote viikolle 22

Kentänhoito

Viheriöiden leikkuukorkeutta on viime viikosta laskettu ja nyt mennään 4 mm korkeudessa. Viikon hoito-ohjelmaan kuuluvat päivittäiset leikkuut. Leikkuiden lisäksi viheriöillä tehdään jyräyksiä, joilla viheriönopeus hivenen vielä nousee.

Väylillä tehdään hiekoituksia niin Sanki kuin Vaara -kentällä. Hiekoituksella suojataan aiempia väylällä tehtyjä paikko- ja täydennyskylvöjä. Mikäli hiekoitusvankkuri näkyy väylällä niin huomioi että kone ei voi kesken hiekoituksen pysähtyä ja kierrä kone kone kaukaa turvallisuusyistä

Tämän lisäksi väylillä pyritään tekemään lannoituksia, joskin ilmojen herralla pieni rooli tässä. Pelaamisessa väylälannoituksilla toteutuessaan ei muuta vaikutusta pelaamiseen kuin lannoituksen perään tuleva sadetus.

Jälkien korjaaminen

Pitääkö lyönti- ja alastulojälkiä korjata jos kukaan ei näe? Kyllä pitää. Kiinnitetään nyt erityistä huomiota kentän kunnosta huolehtimiseen, pienillä teoilla on iso merkitys kentän kunnossa.

Hiekkapussien käyttöä suositellaan lyöntijälkien korjaamiseksi, hiekkaa ja pusseja löytyy Sanki 1., Vaara 1. ja Vaara 10. tiiltä.

Viheriöillä alastulojälkien korjaaminen siten että viheriöitä käännetään kohti pallon tekemää monttua. (ei siis nosteta montun kohtaa ylös)

Alastulojäki korjataan kääntämällä maata reunoilta keskelle useammasta suunnasta.

Tulevia tapahtumia

Kilpailuihin ilmoitttautuminen tapahtuu lähtökohtaisesti Nexgolfin kautta omilla jäsentunnuksilla. Ilmoittautuminen avataan viikkoa ennen kilpailua, mutta poikkeuksiakin on, kuten esimerkiksi nyt käynnissä olevat Naisten pankin ja Kokkola-Oulun ilmoittautumiset.

 • Metsäveljien kisa ke 29.5.
 • Jukka Rissasen läksiäiskahvit ke 29.5. klo 13 alk.
 • Senioreiden viikkokisa ma 3.6.
 • Naisten demo-ilta 4.6.
  ​​​​​​​

Sääntökoulutusta senioreille

Tarjolla oleva koulutus on tarkoitettu kaikille OGK:n senioreille. Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

 • Ajankohta: 28.5 klo 9:00-10:30
 • Paikka: Par 3 -harjoitusalue
 • Kouluttaja: Jukka Rissanen
 • Hinta: ilmainen

Harri Thilin ohjatut pelimatkat Turkin Belekiin

 • 13. – 20.10.2019
 • 20. – 27.10.2019

Lue lisää: ESITE

Matkanjohtajana matkalla toimii PGA Pro Harri ”Henkka” Thil. Harri on Oulun Golfkerhon Head Pro sekä valmennuspäällikkö.

Tutustu esitteeseen ja varaa paikkasi hyvissä ajoin.

Harri Thil
044 288 5959
henkka(at)golfprohenkka.com