Info

Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

Sonjan klinikka: Golfarin keho ja svingi haltuun

Tunnilla käydään läpi kehon hallinnallisia harjoitteita ja saat lisää ymmärrystä siitä, kuinka kehon toiminta vaikuttaa svingiin ja pallon lentoon. Alkuun teemme golfiin valmistavan lämmittelyn, jolla ehkäisemme vammoja ja valmistamme kehoa tehokkaaseen lyöntiin. Tämän jälkeen teemme kehonhallinnallisia harjoitteita, joita yhdistämme svingiin ja lyömme palloja. Tunti on siis yhdistelmätunti kehonhallinnan harjoitteita ja perinteisempää golfopetusta. Olet tervetullut mukaan, jos olet kiinnostunut hallitsemaan kehoasi paremmin ja sitä kautta lyömään palloa pidemmälle ja toistettavammin!   

Sonjan klinikoilla harjoitellaan golfin eri osa-alueita monipuolisilla ja kehittävillä tekniikkaharjoituksilla vaihtuvin teemoin. Klinikan aikana saat myös harjoitusohjeita omatoimista harjoittelua varten.

Hinta: 45€/1,5h ilmoittautuminen sitova. Ryhmäkoko 4-5hlö. Pienen ryhmäkoon ansiosta saat klinikalla paljon henkilökohtaista valmennusta sekä vinkit omatoimiseen harjoitteluun.   

Huomioithan, että jokaiselle klinikalle ilmoittaudutaan erikseen. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle harjoituskerralle.


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!