Arkisin: 9.00 - 21.00
Viikonloppuisin: 9.00 - 21.00

Ajankohtaista

Senioreiden kesän 2022 viikkokilpailut

Senioreiden kesän 2022 viikkokilpailut alkavat maanantaina 30.5. Viikkokilpailut jatkuvat pääsääntöisesti maanantaisin kello 9 arvotuin lähdöin. Ilmoittaudu kisaamaan viimeistään edellisenä sunnuntaina klo 12.00 mennessä.

Lue lisää

Golfkausi 2022 startattu!

Golfkausi 2022 avattiin lauantaina, kun kapteenimme Kai Penttilä ja Johanna Hyvönen nostivat Suomen lipun ja löivät viralliset avauslyönnit.

Lue lisää

Tule mukaan kenttävalvojaksi ja startteriksi!

Olemme saaneet paljon palautetta viime vuosina valvonnan tarpeesta ja ymmärrämme sen merkityksen esimerkiksi pelinopeuden ja alastulojälkien korjaamisen kannalta.

Lue lisää

Tasoituskierrokset

Tästä artikkelista löydät käytännön ohjeet tasoituskierrosten pelaamiseen. Artikkelissa käsitellään ainoastaan Golf GameBookin käyttöä ja tärkein pointti on tasoitusosion aktivointi Golf GameBook -sovelluksessa.

Lue lisää

Kaikki viheriöt on avattu 18.5.2022

Hyvää Golfkesää 2022!

Tänään on yksi kevään odotetuimmista päivistä, kun pääsemme avaamaan Sanki- ja Vaara-kentät kesäviheriöille. Pitkästä ja kylmästä keväästä huolimatta avauspäivä on jopa poikkeuksellisen aikainen.

Lue lisää

Oulun Golfkerhon jatkokurssi

Kurssi on suunnattu vasta-alkajille. Kurssilla kerrataan golfin perusasioita, saat vinkkejä lyöntiin ja lähipeliin sekä vastauksia tuoreen golfarin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Kentänhoidolle on varattu leikkuuajat klo 6:00-7:30 kaikilla kentillä.Näin saamme varmistettua, että saamme hoidettua kentän tehokkaasti ja ajallaan.

Viikkotiedote viikolle 20

Oulun Golfin viikkotiedote sisältää tietoa mm. kesäviheriöiden avaamisesta sekä WiseGolfista.

Lue lisää

Kesäviheriöt avataan ke 18.5.

Sanki- ja Vaara-kenttien kaikki viheriöt avataan ke 18.5. heti aamusta eli n. klo 8 eteenpäin.

Lue lisää


Tapahtumat

Sankivaaran golfkentät

Oulun Sankivaaran 36-reikäinen golfkeskus tarjoaa loistavat puitteet golfille.
Pelikausi alkaa tyypillisesti toukokuun alussa ja päättyy talven saapumiseen
loka-marraskuun aikana.

Sanki

PAR 72 | 6 024 M

Sanki kulkee kangasmetsämaisemissa Sanginjoen tullessa peliin pitkillä par 5 -väylillä. Kentän layout on mielenkiintoinen ja haastava. Sanki-kentälle tyypillistä ovat kumpujen ympäröimät viheriöt, jotka lisäävät haastetta lähipeliin. Ole siis tarkkana lähestymislyönneissä.

Tutustu kenttään
Lataa väyläopas


Vaara

PAR 72 | 5 967 M

Vaaran 18 reikää kiertää klubin ympäristössä koostuen kahdesta erillisestä ysistä. Viheriöt ovat suuret ja muodokkaat ja väylillä on hyvin tilaa. Tarkkana on kuitenkin syytä olla, sillä kentällä vaanii useampia lampia ja väyläbunkkereita kuin Sanki-kentällä.

Tutustu kenttään
Lataa väyläopas


Alkeiskurssit

Kurssi sisältää kaksi opetuspäivää ja kertaustunnin kyseisen kurssiviikon päätteeksi perjantaina.

Kursseilla käydään opettajan johdolla läpi golfin tekniikkaa, pelin sääntöjä sekä sitä kuinka kentällä liikutaan muut huomioiden.

Et tarvitse aiempaa kokemusta etkä edes välineitä osallistuaksesi kursseille. Kursseille ilmoittautumiset tapahtuvat golf-opettajan kautta.

Kurssiaikataulu

Opetus- ja koulutustoiminta

Pelaajamäärän kasvaessa, olemme laajentaneet myös opetustoimintaamme. Sankivaarassa toimii neljä golf-opettajaa.

Uudistimme myös Pro-ajanvarausjärjestelmän, jonka ansiosta opetuksen varaaminen ja maksaminen yksinkertaistuu huomattavasti.

Lue lisää
Varaa opetusaika