24h golfia junioreiden hyväksi - Oulun Golf

24h golfia junioreiden hyväksi

24 tuntia golfia junioritoiminnan hyväksi

24h junnugolfille on koko maan laajuinen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tavoitteena on nostaa juniorigolfin näkyvyyttä ja aktivoida seuran junioreita pelipäivänä sekä kerätä rahaa oman seuran junioritoiminnalle. Nimensä mukaisesti tapahtumassa pelataan golfia yhtäjaksoisesti 24 tuntia putkeen.

Tänä vuonna käytimme tapahtumassa niin sanottua ”soihdunkanto”-periaatetta eli päivän aikana useampi eri pelaaja otti osaa pelaamiseen yrittäen kerryttää pottia muun muassa par- ja birdie-tuloksilla. Oulun Golfkerhon 24h junnugolfille joukkueessa pelasivat tapahtuman veteraanit Teemu Karvonen, Marko Leiviskä ja Kai Penttilä sekä Henri Niinikoski, Sonja Pakonen, Petri Väänänen, Kimmo Mattila, Heikki Varis, Laura Leiviskä ja Iivari Anttonen. Tällä kertaa joukkueemme sai saldoksi 23 birdie’ä ja 131 par’ia.

Tukijoina tänä vuonna yksityishenkilöiden lisäksi olivat Nallisport, JMC Teräspalvelu, PCS Engineering sekä Paroc Oy, Oulun Hammaspaja ja Paccanen Oy. Suuret kiitokset kaikille tukijoille!

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös Hole–In–One kilpailu. Matkaa lyöntipaikalta sillan kupeesta Vaaran #18 griinille oli 64 metriä. Reilut sata palloa lyötiin kohti lippua tähtäimenä pääpalkinto; 300 euron lahjakortti K-Citymarket Kaakkuriin. Jännittävä hetki koettiin, kun Karvosen Hannan saattelema pallo lensi kauniissa kaaressa Sanginjoen yli ja osui lippuun. Kisassa ei tällä kertaa nähty holareita, mutta Lähelle lippua–palkintoja jaettiin runsain mitoin. Juniorit kiittävät kaikkia kisaan osallistuneita!

YouTuben puolella golfuraansa taltioivan Henri Niinikosken videon pelipäivältä löydät hänen kanavaltaan täältä.

Lisätietoja tapahtumasta golfliiton sivuilla osoitteessa https://golf.fi/seuroille/tapahtumat/24h-junnugolfille/