Gigantti Superscramble - kisaraportti - Oulun Golf

Gigantti Superscramble - kisaraportti

Gigantti Superscramble - kisaraportti

Syksyn ylivoimaisesti odotetuin parikilpailu Gigantti Superscramble pelattiin Vaara-kentällä sunnuntaina 11.9. hienoissa olosuhteissa.

Vaara-kenttä oli viritetty loistavaan kuntoon kilpailuaamuna. Liukkaat viheriöt ja sopivan vaikeat lipunpaikat haastoivat pelaajia kentällä. Tulostaso kilpailussa oli todella kova ja voittoon vaadittiin tänä vuonna 60 lyönnin alittava tulos.

Kilpailu starttasi klo 11.00 yhteislähtönä ja joukkueita oli mukana maksimimäärä 60 eli pelaajia kentällä oli yhteensä 120. Kilpailu pelattiin tasoituksellisena niin, että joukkueen pienemmästä tasoituksesta huomioitiin 35 % ja suuremmasta tasoituksesta 15 % (Golfliiton suositus). Lisäksi kilpailussa palkittiin paras scratch-tulos sekä jokaisella par 3 -reiällä käydyt lähimmäksi lippua -kilpailut. Kilpailun jälkeen vuorossa oli maittava lounas ja palkintojenjako. Palkintopöytä notkui Gigantti Superscramblessä totuttuun tapaan todella runsaana. Palkintojenjaon päätteeksi arvottiin kolme tuotepalkintoa kilpailijoiden kesken.

Palkitut joukkueet ja erikoiskisat

Lähimmäksi lippua Golf Plussan väylällä 3
Päivi Jaakkola 2,07 m

Lähimmäksi lippua Lotvonen LKV:n väylällä 5
Harri Thil 0,81 m

Lähimmäksi lippua Oulun Baari Maikkulan Pesukunkku väylällä 11
Marko Leiviskä 0,83 m

Lähimmäksi lippua OP Oulun väylällä 6
Marko Leiviskä 1,49 m

Kilpailun paras scratch-tulos
Petri Väänänen ja Harri Thil 59 lyöntiä

Pääkilpailun (HCP) voittivat Petri Väänänen ja Harri Thil tuloksella 59 lyöntiä.

Toiseksi sijoittuivat Aku-Emil Tuhkanen ja Sampo Kuhalampi tuloksella 60, kolmanneksi J-P Savolampi ja Severi Määttä tuloksella 61, neljänneksi Iivari Anttonen ja Topi Käyhkö tuloksella 61 ja viidenneksi Sami Salonen ja Jari Hasa tuloksella 61 lyöntiä.

Kilpailun lopputulokset

Gigantti

Gigantti aloitti toimintansa vuonna 1999, jonka jälkeen olemme kasvaneet markkinajohtajaksi teknologian kehityksen kanssa käsi kädessä. Olemme merkittävä työllistäjä: meillä työskentelee yli 1 600 henkeä ja ketjuumme kuuluu 41 myymälää, verkkokauppa gigantti.fi, asiakaspalvelu- ja jakelukeskukset sekä yritysmyyntipisteet ympäri Suomea.

Emme vain myy laitteita ja palveluita, vaan teemme ihmisten elämästä parempaa löytämällä jokaiselle parhaan ratkaisun. Kysymme asiakkailtamme kysymyksiä ja kuuntelemme huolella heidän vastauksiaan, jotta osaamme yhdistää heidät juuri sen laitteen tai palvelun kanssa, jonka tiedämme olevan heille täydellinen kumppani. Siksi kysymme kysymyksiä, kunnes tiedämme, kuinka voimme auttaa. Koska uskomme, että kaikkeen löytyy ratkaisu.


Gigantin tarjoamat edut Oulun Golfkerhon jäsenille

Tarjoamme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista
(ei koske Applen tai Dysonin tuotteita).

Edun saat kassalla näyttämällä eBirdie -sovellusta.

Gigantin yritysesittelyn sivuillamme löydät täältä.


Oulun Golfin puolesta iso kiitos Gigantille, henkilökunnallemme ja ravintolalle loistavista järjestelyistä.

PV