Gloria Lady Cup / Sankivaara ladies´ Open - Oulun Golf

Gloria Lady Cup / Sankivaara ladies´ Open

Gloria Lady Cup – Sankivaara Ladies Open pelattiin Sangin kentällä huippukuntoisilla väylillä ja greeneillä.

Aurinko helli kuudesta lähialueen eri seuroista kisaamaan tulleita yli 60 osallistujaa. Kisa oli tiukka molemmissa sarjoissa ja erikoiskilpailuissa nähtiin myös upeita tuloksia. Pelaaminen sujui hyvässä tahdissa kolmen hengen ryhmissä. Välillä saimme maistella ihania kesän mansikoita ja vaahtokarkkeja, keräten niistä paljon positiivista energiaa. Maukkaan lounaan jälkeen jaossa oli upeita palkintoja.

Tasoituksellisen LP kisan voitti upealla tuloksella Tiina Karjalainen (NSG). Toiseksi sijoittui Sonja Pakonen (OGK) ja kolmannen sijan otti Jaana Timonen (OGK). Tasoituksellisen PB sarjan voittaja oli Katariina Vehviläinen (OGK). Toiseksi tässä sarjassa sijoittui Seija Kukkonen (OGK) ja kolmanneksi tuli Annaliisa Kuittinen (OGK).

Kummankin sarjan voittajat saivat kutsun Gloria LadyCup lännen finaalijoukkueeseen. 20v.-juhlafinaali pelataan Kytäjä Golfissa 2.-3.8.2019.

Erikoiskilpailuissa väylällä 4 lähimmäs lippua pääsi Paula Saarela (OGK) tuloksella 1m, ja pisimmän draivin väylällä 8 löi Sonja Pakonen.

Onnittelut kaikille voittajille sekä kiitokset vielä kerran kaikille kisaan osallistuneille!