Golfkausi 2022 startattu! - Oulun Golf

Golfkausi 2022 startattu!

Golfkausi 2022 avattiin 21.5. perinteisin menoin

Golfkausi 2022 avattiin lauantaina, kun kapteenimme Kai Penttilä ja Johanna Hyvönen nostivat Suomen lipun ja löivät viralliset avauslyönnit.

Lipunnoston yhteydessä puheenjohtaja Marko Leiviskä piti avajaispuheen. Avajaisseremonioiden lisäksi päivän aikana pelattiin perinteikäs kauden avauskilpailu, kilpailu pelattiin 4-henkisin joukkuein ja pelimuotona oli scramble.

Kilpailu pelattiin tälle keväälle tyypillisessä hieman koleassa ja tuulisessa säässä. Kenttä on vuoden aikaan nähden poikkeuksellisen hyvässä kunnossa, samaan aikaan kapteenimme olivat lyömässä avauslyöntejään sai kenttämestarimme, Marko Jaara, viimeisteltyä viheriöt pelikuntoon. Kentän loistavaa kuntoa kiiteltiin niin puheenjohtajan, toimitusjohtajan kuin pelaajien puheissa ja keskusteluissa pitkin päivää. Kilpailun aikana GameBook-sovellus aiheutti päänvaivaa pelaajille ja sovelluksessa ilmenneet haasteet viivästyttivät tulosten julkaisua.

Toimisto ja GameBook pahoittelevat tätä ja tekevät kaikkensa, että seuraavissa kilpailuissa vastaavia ongelmia ei ilmene.

Naiskapteeni Johanna Hyvösen avauslyönti

Kapteeni Kai Penttilän tulkinta avauslyönnistä

Yleisöä seuraamassa Kapteeniemme avauslyöntejä

Kilpailuun osallistui 21 joukkuetta ja yhteensä 84 pelaajaa. Tulostaso oli jälleen kerran erittäin kova ja voittotuloksen -9 pelasi Team Jaakkola, joukkueessa pelasivat Päivi Jaakkola, Sonja Pakonen, Peetu Turpeinen ja Jaakko Turpeinen. Voittajajoukkueen korttiin merkittiin 2 paria, 5 birdietä ja 2 eaglea.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Team Penttilä tuloksella -9, joukkueessa pelasivat Kai Penttilä, Teemu Karvonen, Janne Kiviniemi ja Sakari Palsola.

Kilpailun kolmanneksi tuli Team Pesonen tuloksella -6, joukkueessa pelasivat Veijo Haverinen, Juha J. Pesonen, Juha E. Pesonen ja Pekka Valkola.

Kiitos osallistujille, onnea voittajille ja hyvää golfkesää 2022!

Voittajatiimi: Päivi Jaakkola, Sonja Pakonen, Peetu Turpeinen ja Jaakko Turpeinen.