Hallituksen ja johtokunnan kuulumisia - Oulun Golf

Hallituksen ja johtokunnan kuulumisia

Hallitus ja johtokunta ovat kokoontuneet

Oulun Golfin hallitus ja johtokunta kokoontuivat vuoden kuudenteen kokoukseen 19.6. Kausi on lähtenyt käyntiin erinomaisesti, kentän kunto on loistava ja jäsenmäärä on edellisvuoden tasolla. Sekä yhtiön, että seuran taloudellinen tila on hyvä.

Kentällä ja kentän ympäristössä tapahtuu paljon. Etutii-projekti Vaaran 10-18 väylillä on edennyt odotetusti. Loppusyksystä päästään varmasti jo nämäkin tiit avaamaan pelaajille. Väylä WC:t on kunnostettu ja klubin alapihan asfaltointi on saatu lopullista maisemointia ja sokkelinpinnoitusta vaille valmis. Sangin 3 väylän laidasta harvennetun metsän kannot on poistettu ja maisemointi aloitettu. Myös klubin terassilta avautuvaa näköalaa Vaaran 18 viheriölle on parannettu.

Rangelle kohdeviheriöt

Juhannuksen jälkeen parannusprojektien pääpaino siirtyy rangen ja parkkipaikan suuntaan. Rangelle proshopin päähän rakennetaan 2 takareunalta nostettua keinonurmiviheriötä lippuineen noin 70…90m ja 105…125m etäisyydelle. Keinonurmena kierrätämme käytöstä poistettua urheilukenttänurmea kustannusten minimoimiseksi.

Rangen käyttö projektin aikana on sallittu ainoastaan ’heinäpäästä’, sielläkin vain lyhyillä raudoilla työturvallisuussyistä. Kielto on ympärivuorokautinen, koska työmaa on pidettävä puhtaana palloista.

Lisää parkkipaikkoja

Parkkipaikkoja tehdään lisää noin 25 kappaletta proshopin ja nykyisen parkkialueen väliin. Alue jätetään sorapinnalle talveksi.

Parannusta harjoitusalueilla

Syksyllä harjoitusalueiden osalta on odotettavissa muutoksia PG3:n suhteen alla olevan kuvan mukaisesti. Pyrimme parantamaan erityisesti mahdollisuuksia lähipeliharjoitteluun – 20…40m lähestymisien ja hiekkalyöntien osalta.

Tulotie

Kentälle johtava tie on saanut osaksi paljon arvostelua niin kunnon, kuin nopeuksien suhteen. Tie on yksityistie ja sen tiekunnan toiminta on aktivoitu alkukeväästä. Tiekunnan puolella ollaan suunnittelemassa tien kuntoa ylläpitäviä ja parantavia toimia loppukesälle, pahimman ruuhkan välttämiseksi. Muistutukseksi mainittakoon, että tiellä on sekä 40km/h ja 60km/h nopeusrajoitus.

Aurinkoenergiaa

Golffarit nauttivat auringon energiasta ja tulevaisuudessa myös Klubi pääsee nauttimaan puhtaasta aurinkoenergiasta. Klubin katolle asennetaan kesän aikana noin 100 aurinkopaneelia, jolla katetaan suurin osa Klubitalon kesänaikaisesta sähkönkulutuksesta seuraavan yli 25 vuoden aikana.

Seuratoiminnassa hyvä draivi

Juniorityö kentällämme on erittäin aktiivista ja hyvänä esimerkkinä tästä on keskiviikkoisin klo 18-19 järjestettävä Nappulagolf-tapahtuma, jossa on parhaillaan käynyt yli 70 tulevaa golffaria. Naistoimikunnan tapahtumia on viikoittain, Gloria Lady Cupin kilpailuun on vielä paikkoja avoinna. Naisten Pankki Open -hyväntekeväisyyskilpailuun osallistui täysi kentällinen ja kilpailun varoilla saatiin tuettua 95 naiselle ammatti. Senioreiden viikkokilpailuiden suosio vain kasvaa ja senioreiden seurakilpailut on pelattu Kalajoella ja Siikajoella. Seuran viikkokilpailut on aloitettu – vielä ehtii mukaan kisaamaan tässä uudessa kilpaformaatissa.

Oulun golfkerho toivottaa kaikilla osakkaille, jäsenille ja vieraspelaajille mukavaa golfkesää.

Juhannusterveisin,

JL/AP