Hallituksen ja Johtokunnan kuulumisia - Oulun Golf

Hallituksen ja Johtokunnan kuulumisia

Taloudellinen tilanne sekä yhtiössä että kerholla on suunnitelmien mukainen. Myydyt pelioikeudet ja pelikausimaksut ovat tuottaneet ennustettua paremmin.

Hallitus ja johtokunta ovat kokoontuneet

Kilpailuihin osallistujien määrä on hieman suurempi kuin edellisvuonna, jota selittää senioreiden viikkokilpailujen suosio. Muutoin osallistujamäärät ovat olleet hieman laskusuunnassa. Hallitus päätti, että kauden jälkeen on mietittävä ja kyseltävä jäsenistöltä minkälaisilla kilpailuilla olisi kysyntää.

Uusia jäseniä oli liittynyt kokoukseen mennessä 251. Jäsenmäärä on tällä hetkellä korkeampi kuin koskaan aiemmin, vuoden jäsenmäärä vahvistuu elokuun viimeinen päivä. Pelioikeusmarkkinat ovat tänä vuonna toimineet vilkkaammin kuin koskaan ja pelioikeuksien hinnat ovat nousseet selvästi samoin kuin jälkimarkkinoilla myytyjen osakkeidenkin.

Pelattujen kierrosten määrä tätä kirjoitettaessa on jo yli 53 000, jossa on kasvua 7 500 (17 %) edellisen ennätyskauden vastaavaan ajankohtaan.

Kentän kunnosta on tullut erittäin positiivista palautetta huolimatta haastavista olosuhteista (pitkä kuiva hellekausi) ja kovasta kulutuksesta (todella suuri pelaajamäärä).

Viheriöillä alastulojälkien korjaaminen on parantunut selvästi kuten myös uusien divot-pussien myötä lyöntijälkien paikkaaminen väylillä, kiitos tästä kaikille pelaajille.

Sen sijaan bunkkerien haravointi on ollut luvattoman huonosti hoidettua, eivätkä haravat palaudu kokonaan bunkkereihin käytön jälkeen.

Rangepallojen hävikki on tänä vuonna ollut todella suuri. Rangelta on hävinnyt noin 20 – 25 000 palloa. Yhteen ämpäriin mahtuu noin neljän poletin, 8 euron, verran palloja. Pallojen arvo yhtiölle on lähes 60 euroa (ämpärin kanssa ylikin). Pallojen vienti pois kentältä, vaikka väliaikaisestikin, on varkaus. Rangella on kameravalvonta. Uusia palloja on hankittu kadonneiden tilalle 10 000 kpl.