Hyvää Golfkesää 2022! - Oulun Golf

Hyvää Golfkesää 2022!

Kaikki viheriöt on avattu 18.5.2022

Hyvää Golfkesää 2022!

Tänään on yksi kevään odotetuimmista päivistä, kun pääsemme avaamaan Sanki- ja Vaara-kentät kesäviheriöille. Pitkästä ja kylmästä keväästä huolimatta avauspäivä on jopa poikkeuksellisen aikainen.

Koko kenttäalue ja etenkin viheriöt ovat talvehtineet erinomaisesti.

Kauden virallinen avauskilpailu pelataan tulevana lauantaina, kilpailun avauslyönnit suorittavat seuran kapteenit Kai Penttilä ja Johanna Hyvönen.

Muutama tärkeä muistutus ennen kauden alkua:

  • Varmista että Oulun Golfkerhon jäsenmaksusi on kunnossa. Vaihdoimme kevään aikana uuteen WiseGolf -järjestelmään, mutta jäsenmaksulaskut toimitettiin vielä NexGolfin kautta. Tällä hetkellä jäsenmaksuja on vielä avoinna muutamia satoja.
  • Varmista että osakkeesi pelioikeus on merkattu sinulle tai osakkeen vuokranneelle henkilölle.
  • Pidetään yhdessä hyvää huolta kentistämme, kuten paikkaamalla lyöntijäljet, haravoimalla bunkkerit, korjaamalla pallojen alastulojäljet sekä olemalla aiheuttamatta tarpeetonta vahinkoa kentälle.
  • Huomioidaan kanssa pelaajat, pelaamalla ripeästi, huolehtimalla muiden turvallisuudesta sekä olemalla häiritsemättä muiden peliä.
  • Tutustu uuteen WiseGolf -toiminnanohjausjärjestelmään alla olevasta linkistä. Jos sinulle on ongelmia kirjautumisessa tai ajanvarauksen tekemissä caddiemasterit auttavat sinua päivittäin klo 8–21. https://oulugolf.fi/fifi/article/ajankohtaista/ohjeet-pelaamiseen-ja-ajanvaraukseen/297/
  • Nautitaan golfista yhdessä #MEollaanOULUNGOLF

​​​​​​​

Olemme muuttaneet kentänhoidon aikataulua niin, että saamme joka päivä 36 pelaajaa enemmän kentälle parhaaseen peliaikaan. Kentänhoitoaika on varattu niin, että kenttämme ovat suljettuina klo 6.00–7.20 eli ensimmäiset pelaajat pääsevät kentälle huoltotauon jälkeen klo 7.30. Tällä haluamme varmistaa laadukkaan ja tehokkaan työskentelyn sekä henkilökunnan että pelaajien turvallisuuden kentällämme. Olemme suunnitelleet kesäkauden kenttämestareidemme johdolla paremmin kuin koskaan ja haluamme tarjota teille pelaajille mahdollisimman laadukkaan kentän joka päivä. Suurimpina muutoksina mainittakoon viheriöiden säännöllinen jyräys, väylien leikkuukorkeus, teepaikkojen säännöllinen hoitaminen käsityönä leikkuiden lisäksi ja ”semiraffi”-alueet.

Toimistolla kevät on ollut muutoksen aikaa. Olemme remontoineet toimistoa niin, että se palvelisi entistä paremmin jäseniämme. Samaan aikaan henkilökuntamme työolosuhteet ovat parantuneet merkittävästi. Toinen merkittävä muutos on WiseGolf -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto. Teille pelaajille WiseGolf näkyy pääasiassa uutena ajanvarausjärjestelmänä. Taustalla WiseGolfin alle on siirretty suurin osa toiminnoistamme mm. jäsenrekisterit, verkkosivut, tiedottamisen työkalut, yhteistyökumppanit ja taloushallinto.

WiseGolfin lisäksi siirrymme kilpailuissa käyttämään Golf GameBook -sovellusta. GameBook on ylivoimaisesti suosituin tuloskortti applikaatio, jota käyttää tällä hetkellä Suomessa lähes 50 % pelaajista. Uskomme, että uudet järjestelmät tulevat parantamaan toimintojamme ja pystymme näiden avulla palvelemaan jäseniämme entistä laadukkaammin tulevaisuudessa. Kuten olemme huomanneet, uuden järjestelmän käyttöönotossa on ollut myös haasteita ja niitä kohtaamme varmasti myös jatkossa. Näissä ja muissa pelaamisen liittyvissä asioissa teitä auttaa ja palvelee koko toimiston henkilökunta.

Valmiina kauteen ovat myös Oulun Golfilla toimivat ravintola, pro shop ja opetuspalvelut. Harri on loihtinut meille herkullista lounasta jo muutaman viikon ja maanantaina 18.5. avataan myös väyläkahvila Sanki-kentälle. Kesän aikana tulossa mm. 24h junnugolfille hyväntekeväisyystapahtuman yhteyteen iltatapahtuma ravintolaan. Santikan Jaska ja Mikko ovat siirtäneet viime viikkojen aikana päätoimipisteensä Ruskosta Sankivaaraan. Tulevan kesän aikana shopissa on tarjolla entistäkin kattavampi valikoima välineitä, kenkiä ja vaatteita. Henkka, Hane, Teemu ja Sonja tarjoavat kesän aikana opetus ja valmennustoimintaa koko jäsenistöllemme. Näiden lisäksi olemme monipuolistaneet mm. golflajitutustumispäivien tarjontaa yrityksille ja ryhmille.

Iso kiitos koko henkilökunnalle, yrittäjille ja yhteisön vapaaehtoisille siitä uskomattomasta työstä mitä olette tehneet kevään aikana koko jäsenistömme hyväksi. Voin ylpeänä sanoa, että olemme valmiina uuteen golfkauteen ja koko porukka on tehnyt parhaansa, että kentät ja palvelumme olisivat mahdollisimman laadukkaita.

Hyvää Golfkesää 2022! #MEollaanOULUNGOLF

Petri Väänänen
Toimitusjohtaja Oulun Golf