IN MEMORIAM: Erkki Rautiainen - Oulun Golf

IN MEMORIAM: Erkki Rautiainen

IN MEMORIAM: ERKKI RAUTIAINEN

Saimme elokuun lopulla viestin pitkäaikaisen rahastonhoitajamme, kunniajäsenemme, Erkki Rautiaisen poismenosta. Erkki oli syntynyt 15.2.1929, joten hän ehti saavuttaa 89 vuoden iän.

Erkin merkitys Oulun Golfkerholle ja Oulun Golf Oy:lle oli erittäin suuri varsinkin yhtiön perustamisvaiheessa sekä yhtiön alkuvuosina. Erkki rekisteröi aikoinaan Oulun Golf Oy:n ja myi osakkeet myöhemmin Oulun Golfkerho ry:lle perustamishinnalla. Hän oli pääarkkitehtina yhtiöjärjestystä kirjoitettaessa sekä vahvasti mukana maanhankinta-asioissa Sankivaaran kenttää rakennettaessa.

Erkki toimi rahastonhoitajana vuosina 1985 – 2003. Pitkälti hänen ansiostaan selvisimme suuresta velkataakastamme kunnialla, saimme rakennettua toimivan yhteisön sekä hallinnollisesti että taloudellisesti. 90-luvun pankkikriisin aikaisista vaikeuksista emme olisi selvinneet niin hyvin ilman Erkin asiantuntemusta. Pitkä olisi lista jos kaikki Erkin ansiot luettelisi, eikä hän koskaan halunnut asioista kunniaa itselleen, hänelle oli tärkeintä, että asiat hoidetaan oikein, hyvin ja yhdessä.

Erkki ei meitä unohtanut vaikka hallinnollisista töistä luopuikin omasta pyynnöstään. Hän seurasi aktiivisesti yhteisömme toimintaa, oli aina paikalla kaikissa yhtiön ja seuran kokouksissa ja kommentoi asioita omalla hyväntuulisella ja – tahtoisella tavallaan. Hän pelasi aktiivisesti golfia viime vuosiin asti ja vieraili klubilla lounaalla vielä pari viikkoa ennen poismenoaan.

Otamme osaa omaisten suruun, olemme kiitollisia hänen tekemästään mittavasta työstä yhteisömme hyväksi ja jäämme kaipaamaan Erkkiä sekä hänen ympärilleen luomaa positiivista ja iloista ilmapiiriä.