JC Tourin ja Future Tourin osakilpailut pelattiin Sankivaarassa - Oulun Golf

JC Tourin ja Future Tourin osakilpailut pelattiin Sankivaarassa

Moni varmaankin huomasi alkuviikosta poikkeuksellisen paljon nuoria pelaajia Sankivaarassa. Maanantaina pelattiin Vaaran kentällä Junior Challenge Tourin 5. osakilpailu.

Junior Challenge Tourin ja Future Tourin osakilpailut pelattiin Sankivaarassa

Peräti 25 pelaajaa starttasi kisakuntoon viritetylle kentälle. Kisan jälkeen saatiin kiitosta kentän hyvästä kunnosta ja myös vaikeudesta. Tulosten perusteella ainakin voittajille kenttä oli helppo.

Tytöt alle 21-v sarjassa OGK:n juniorit pärjäsivät hienosti. Laura Leiviskä oli sijalla 2, lyöntituloksellaan 78 lyöntiä. Aino Kiiskilä oli hienosti sijalla 4, tulos 83 lyöntiä. Voiton nappasi Klarissa Salonpää VIGC, tulos komeat 73 lyöntiä.
Pojat alle 21-v sarjassa kärkisijat menivät Oulun ulkopuolelle. Voittaja oli Vertti Perälä Pirkkalan Golfista, tulos upeat 70 lyöntiä! OGK:n juniorit olivat hieman vieraskoreita, mutta hyvin olivat mukana kärkisijoilla. Jimi Vaitiniemi pelasi hienon kierroksen, 79 lyöntiä, sijoitus 5. Perässään 6. Iivari Anttonen, 81 lyöntiä. Ville Matilainen (P11) ja Aleksi Matinlassi (P12) löysivät muutaman estealueen, mutta tulokset kovatasoisessa kilpailussa olivat ihan lupauksia antavia. Mukavaa oli nähdä kisassa meidän junioreistamme ensikertalaisia; Niilo Saarela (P17), Paavo Saarela (T18) ja Nooa Moilanen (T18) pelasivat hienosti ja saivat varmasti uusia sytykkeitä harjoitteluun.

Kaikki tulokset

Tiistaina startattiin Future Tourin 4. Pohjoisen osakilpailuun. Pelaajia oli mukana peräti 46 junioria, enemmän kuin aikaisemmissa osakilpailuissa. Kisakenttänä oli edelleenkin Vaara ehkä(?) astetta helpommilla lipunpaikoilla kuin maanantaina. Hienossa kunnossa edelleenkin ja kisapäivän sää oli mukavan aurinkoinen. OGK:n junioreita oli mukana yhteensä 17 kilpailijaa viidessä eri sarjassa.

Easy 9r- sarja pelataan Easy (tupsu) -tiiltä tasoituksellisena pistebogeykilpailuna. Meidän juniorimme nappasivat hienon kolmoisvoiton. Voittaja oli Ella Pruikkonen 23 pistettä. Veikka Savolainen oli toinen, 22 pistettä ja Ilari Jurvelin kolmas samalla pistemäärällä. Hienoa menestystämme täydensi Ilari Taskinen sijalla 5, 20 pistettä.
Easy 18r- sarjassa pelattiin myös tasoituksellista pistebogeykilpailua. Voitto meni Rasmus Pietikäiselle VIGC, huimat 45 pistettä. OGK:n Peetu Turpeinen oli upeasti toinen, niukasti yhden pisteen pienemmällä saaliilla 44 p. Myös Jimi Tarkkonen (P5) 40 pistettä ja Lukas Alaniemi (T11) 33 pistettä pelasivat hienon kisakierroksen.
Tytöt 16-v sarja pelattiin lyöntipelinä (Scratch). OGK:n tytöt nappasivat hienon kolmoisvoiton. Voittaja oli Aino Kiiskilä 80 lyöntiä. Toinen oli Laura Leiviskä 82 lyöntiä ja kolmas rippikoululeiriltä erikoisvapaan saanut Ariana Peters 83 lyönnillä. Kisamenestystä täydensi Petra Leino sijalla 5, 92 lyöntiä.

Pojat 12-v sarja saatiin aikaiseksi ensimmäistä kertaa tälle kilpailukaudelle. Tämä sarja pelataan myös tasoituksettomana lyöntipelinä 46-tiiltä. Voittaja oli upeasti OGK:n Topi Käyhkö, 94 lyöntiä. Toisen oli Oliver Rekilä VIGK, 108 lyöntiä ja kolmantena hienosti OGK:n Valtteri Jurvelin yhden lyönnin perässä, 109 lyöntiä.

Pojat 16-v sarja pelattiin myös lyöntipelinä (Scratch). Kilpailu oli kärjen osalta todella tiukkaa ja ratkaisut nähtiin vasta takaysin loppupuolella. Voittotulos oli jälleen hieno, 70 lyöntiä. Voittajana oli Vili Soronen, MLGK. OGK:n Iivari Anttonen hienosti kuitenkin toinen, hyvällä tuloksella 74 lyöntiä. OGK:n kokonaismenestystä täydensi Aleksi Matinlassi sijalla 3, kesän parhaallaan lyöntipelituloksellaan 82 lyöntiä. Tässä sarjassa ensikertalaiset Nooa Moilanen (P7) ja Luukas Ojala (T11) pelasivat myös hienosti ja selvittivät kentän metkut kunniakkaasti.

Lyöntipelisarjojen ohella pelattiin seurajoukkueiden kesken Future Liiga- sarjaa. OGK:n junioreiden voittoputki jatkui jälleen murskaavana.