Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia - Oulun Golf

Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia

Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia

Oulun Golf Oy:n hallitus ja ry:n johtokunta ovat kokoontuneet vuoden neljänteen kokoukseen.

Rajoitusten lieventyessä kokoonnuimme tälle vuodelle ensimmäistä kertaa kasvotusten.

Kuten jo aiemmin on ilmoitettu, siirrymme WiseGolfin käyttöön. Pääosin järjestelmä otetaan käyttöön 8.3.2022. Tähän aikaan vuodesta ei siirtyminen aiheuta toimenpiteitä pelaajilta. Kotisivut toimivat kuten ennenkin. OGK:n NexGolfin yhteys eBirdieen katkeaa eli tasoitusten ylläpito siirtyy WiseGolfiin.

Oulun Golfkerho on jälleen ehdoilla Suomen parhaaksi golfseuraksi. Tästä erillinen uutinen.

Hallitus huomioi sijoituksemme Golfpisteen kenttärankingissa. 7000 ihmistä reilusta 157.000 on äänestänyt! Todettiin, että me keskitymme ensisijaisesti omien pelaajiemme tyytyväisyyteen, jossa on parannettavaa. Kentillämme pelataan vuosittain 85.000 – 95.000 kierrosta, joista yli 90% on omien pelaajiemme kierroksia.

Yhtiön ja ry:n tilinpäätökset ovat valmistuneet ja ovat tilintarkastajilla tarkastettavina. Sekä Oy:n että ry:n tilinpäätökset ovat hieman miinuksella, mutta kassatilanne on molemmilla erinomainen. Yhtiökokous ja kerhon kevätkokous päätettiin järjestää 21.4.2022.
Vastikelaskutus on tehty ja ensimmäinen eräpäiväkin oli jo. Osakekauppa on käynyt ennätystahtiin samoin kuin pelioikeuksien vuokraus.

Sankivaaran vastaanotto saa uuden ilmeen kevään aikana. Henkilökunnan työtiloja ja työskentelyrauhaa parannetaan.

Hallitus antoi toimitusjohtajan esityksestä luvan aloittaa rangen uudistussuunnittelu. Suunnitelmaa esitellään kevätkokouksessa ja tarkennetaan kauden aikana tavoitteena saada investointipäätös rahoitussuunnitelmineen tehdyksi syksyllä yhtiökokouksessa. Ajatuksena on päällystää rangen pallojen keruu- ja alastuloalue keinonurmella. Rangen vuosittainen käyttöaika pitenee, pallot on mahdollista kerätä koneellisesti heti keväällä, pallojen hävikki pienenee ja samalla saadaan toiminnallisuutta parannettua mm. lyöntikohteiden sijoittelulla. Toteutus olisi syyskesällä tai syksyllä 2023. Rakennusaika 1 – 1,5 kk. Alue olisi valmis 60 v juhlavuoteen 2024.

Hallitus päätti esittää kevään yhtiökokoukselle yksityisten golfautojen käyttökieltoa kaudesta 2024 alkaen. Yhtiö hankkii riittävän määrän autoja vuokrakäyttöön varusteltuna nykyaikaisin GPS-laittein. Autoilla liikkumisen valvonta tapahtuu automaattisesti, autoilla voi liikkua vain kulloinkin sallituilla alueilla. Ohjaus onnistuu myös autokohtaisesti sallien helpotuksia liikkumiseen esimerkiksi liikuntarajoitteisille. Nykyisten yksityisten autojen omistajien kanssa sovitaan hyvissä ajoin yksilöllisesti autojen lunastamisesta.

Naiskapteeniksi on valittu Johanna Hyvönen. Johtokunta onnittelee ja toivottaa menestystä tehtävään.

Johtokunta vahvisti toimikuntien kokoonpanot kaudelle 2022.

Keskusteltiin kilpailuhausta Sankivaaraan. Päätettiin hakea yhtä senioreiden ja yhtä junioreiden SM-kilpailua tuleville vuosille.

JR/ML