Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia - Oulun Golf

Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia

Johtokunnan ja Hallituksen kuulumisia

Oulun Golf Oy:n hallitus ja ry:n johtokunta ovat kokoontuneet vuoden viidenteen kokoukseen.

Olimme ehdolla Suomen parhaaksi golfseuraksi, mutta tittelin vei tällä kertaa Karelia Golf. Johtokunta onnittelee Karelia Golfia valinnasta. Puheenjohtaja osallistui SGL:n kevätkokoukseen. Liiton vuoden 2022 tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin kokouksessa.

WiseGolf on otettu käyttöön. Ensimmäiset kokemukset järjestelmästä ovat positiivisia. Kevään aikana järjestetään tarvittaessa käyttökoulutuksia sekä Wisegolfin että GameBookin (kilpailuissa käytettävä ohjelma) käytöstä.

Toimitus- ja toiminnanjohtajan tehtävät siirtyvät Petri Väänäsen vastuulle 1.4.2022 alkaen. Tehtiin tarvittavat hallinnolliset päätökset, jotta Petri voi tehtäväänsä hoitaa täysin vastuin ja valtuuksin.

Toimiston remontti on lähes valmis. Osa kalusteista puuttuu vielä sekä lasiseinien pinnoitus. Kaikki on valmiina kauden alkuun mennessä.

Uutta bägivarastoa suunnitellaan klubin alakerran varastotiloihin. Varasto tyhjennetään nykyisistä tavaroista ja sen jälkeen päästään tekemään tarkemmat suunnitelmat. Varastoon mahtuisi bägikaappeja suunnilleen sen verran kuin on jonossa kaappeja haluavia.

Huoltohallille suunnitellaan myös lisää sekä lämmintä että kylmää kalustotilaa.

Tilinpäätökset ovat valmiit esitettäviksi. Hyväksyttiin sekä yhtiökokouksen että seuran kevätkokouksen kutsut ja esityslistat.

Hyväksyttiin Petri Väänäsen tekemä markkinointisuunnitelma.

Vahvistettiin senioreiden viikkokisojen kilpailumaksuksi 10 euroa ja lounaan kanssa 15 euroa.

JR/ML