Junioreiden aluetourit jatkuivat Raahentienoon Golfissa - Oulun Golf

Junioreiden aluetourit jatkuivat Raahentienoon Golfissa

Junior Challenge Tourin 6. osakilpailu pelattiin Siikajoella. Syksy oli saapunut kentälle etuajassa, joten kylmä ja puuskainen tuuli lisäsi haasteita muuten niin helppoon pelin.

Tytöt alle 21-v sarjassa sisarukset jylläsivät. Voiton vei VIGC:n Klarissa Salonpää, hienolla tuloksella 74 lyöntiä. Toinen oli Kreetta Salonpää, 76 lyöntiä. Kolmantena niin ikään VIGC:n Saga Karppinen.

OGK:n junioreista Laura Leiviskä taisteli itsensä hienosti neljänneksi ( 90 lyöntiä) ja Aino Kiiskilä oli viides (92 lyöntiä). Siikajoen kapeahko kenttä oli haasteellinen vallitsevassa tuulessa.

Pojat alle 21-v sarjassa koettiin niin ikään suuria tunteita veljesten kesken. OGK:n Eemeli Anttonen hallitsi hivenen paremmin kentän vaikeudet ja nappasi hienon voiton, tulos 75 lyöntiä. Toisena kilpailussa oli Iivari Anttonen, OGK (80 lyöntiä) ja kolmantena Santeri Määttä VIGC. OGK:n junioreiden hyvää tuloskuntoa täydensivät 5. sijalla Ville Matilainen ( 84 lyöntiä) ja sijalla T6 Aleksi Matinlassi (85 lyöntiä ). Veljekset Niilo ja Paavo Saarela pelasivat nyt toisen kilpailunsa ja löytyivät sijoilta T16 ja 18.

JCT 6. kaikki tulokset

Future Tour 5 Pohjoinen, RTG

Seuraavaksi päiväksi lisättiin hieman tuulta ja pudotettiin lämpötilaa, jotta kaikilla olisi ollut hauskempaa. Helteinen kesä oli vain kaunis muisto täysin syksyisessä säässä. Hienosti juniorimme taistelivat sääoloissa, joissa vanhempi golfari olisi jo lähtenyt klubille kahville

Easy 9r -sarja, HCP Pb

Haastavassa kelissä OGK:n Veikka Savolainen kruunattiin voittajaksi, yhteensä 22 p. Aino Pirilä VIGC oli toinen. OGK:n Ella Pruikkonen hienosti 3. sijalla (19p). Junioreistamme Ilari Taskinen oli 5. (15p) ja Ilari Jurvelin T8 (11p).

Easy 18r- sarja, HCP Pb

Voittaja oli VIGC Matias Toljamo hienolla tuloksella 39p. Daniel Heikkinen oli kotikentällään 2. (37p). Meidän juniorimme kävivät kisaa myös keskenään. Lukas Alaniemi hienosti kolmas, tuloksella 34p. Jimi Tarkkonen sijalla 4, (33p) ja Peetu Turpeinen 5. (32p).

Pojat alle 12v, Lp scr

OGK:n Topi Käyhkö otti hienon voiton hyvällä tuloksellaan 85 lyöntiä. Toisena oli Matias Niskanen Pickala Golf, 96 lyöntiä. P3 Markus Kesti KaG,100 lyöntiä. OGK:n Valtteri Jurvelin oli sijalla 4, 103 lyöntiä. Takaysin tuulinen keli oli haastava kaikille kilpailijoille.

Tytöt alle 16v, Lp scr

Tyttöjen sarja oli lähes OGK:n omien junioreiden keskinäinen kisa. Voiton otti OGK:n Aino Kiiskilä 81 lyönnillä. Toinen oli isäntien Maiju Miilukangas 86 lyöntiä. Kolmantena hienosti OGK:n Petra Leino, 92 lyöntiä. Ariana Peters oli sijalla P4 (94l) ja ensimmäisessä lyöntipelikisassaan ollut Alisa Alaniemi 5. (109l).

Pojat alle 16v, Lp scr

Poikien kilpailussa etuysin jälkeen sijoitukset vaihtuivat täysin. Takaysin kapeammat väylät olivat haastavia, kun tuuli yltyi. Hyvin pojat saivat kuitenkin pidettyä pallot väylillä. Voiton vei VIGK:n Markus Puotiniemi, 80 lyöntiä. Samuli Niskanen, Pickala Golf oli toinen, 82 lyöntiä. OGK:n Iivari Anttonen nousi hienosti kolmanneksi alun vaikeuksien jälkeen, lyöntituloksella 84. Viidenneltä sijalta löytyy OGK:n Aleksi Matinlassi, 88 lyöntiä. OGK:n Lukas Ojala sijalla P7, 104 lyöntiä.

Lyöntipelisarjojen ohella pelattiin seurajoukkueiden kesken Future Liiga- sarjaa. OGK:n junioreiden voittoputki jatkui jälleen murskaavana. Tulokset:

1. OGK1 253 lyöntiä

2. OGK2 281 lyöntiä

Future Tour 5. kaikki tulokset

Future Tour jatkuu jo ensi maanantaina Kemissä, jossa pelataan Kemin Seudun Golf Oy:n kentällä. Kesän viimeinen Future Tour Pohjoinen pelataan meillä Sankivaarassa 25.8. Vaaran kentällä. Tähän uuteen 2-henkiseeen joukkuekilpailuun voi jo nyt ilmoittautua. Luvassa varmasti mahtava kisa, kaikki vain mukaan.