Kalajoki – Oulu, Senioreiden seurakilpailu - Oulun Golf

Kalajoki – Oulu, Senioreiden seurakilpailu

Kilpailupäivät ovat Nexgolfin kilpailukalenterissa ja myös erillisessä senioreiden kilpailukalenterissa. Osa kilpailuista käydään seuraotteluiden yhteydessä.

YLEISTÄ

Koronaepidemiasta johtuen tarkoituksena on järjestää kilpailut siten, että vältetään turhia kontakteja kanssakilpailijoiden sekä toimiston henkilökunnan kanssa. Tämä aiheuttaa muutoksia perinteiseen toimintamalliin ilmoittautumisen, maksamisen, tuloskorttien käsittelyn sekä ruokailun osalta.

Kauden 2021 senioreiden viikkokilpailut pelataan pääasiassa maanantaisin arvotuilla lähdöillä klo 9:00 alkaen. Joitakin kilpailuja aloitetaan vasta iltapäivällä (klo 14), jotta työssäkäyvät seniorit voivat paremmin osallistua. Omalla ajalla pelaaminen ei ole mahdollista.

​​​​​​​SARJAT JA PELIMUOTO


Sarjat ovat:

  • Seniorinaiset, ikäraja 50v.
  • Seniorimiehet, ikäraja 50v.

Pelimuoto on yleensä tasoituksellinen pistebogey. Suurin annettava tasoitus on 36. Noin kerran kuussa pelataan lyöntipeliä. Lisäksi järjestetään scramble-parikilpailuja.

Pistebogey-kilpailussa kilpailija voi valita pelattavan tiin. Sangilla oletus-tii on naisilla 46 (punainen) ja miehillä 51 (sininen). Oletuksesta poikkeava tii on ilmoitettava kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

Lyöntipelissä tiit ovat naisilla 46 ja miehillä 51 (Sanki). Lyöntipelissä reikäkohtainen maksimitulos on 10 lyöntiä.

KILPAILUMAKSUT


Kilpailumaksut(10€/kilpailu) laskutetaan kauden päätteeksi. Kilpailijoille tarkoitettu lounas (5€) maksetaan erikseen ravintolaan. Lounasruokailusta on ilmoitettava etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä (lisätiedoissa).

ILMOITTAUTUMINEN


Ilmoittautuminen päättyy yleensä pelipäivää edeltävänä päivänä klo 12:00. Ilmoittautuminen tapahtuu Nexgolfin kautta joko normaalisti netin kautta tai (uudella) Nexgolf Basic –sovelluksella.

Myös sähköpostilla voi ilmoittautua mikäli edellä mainitut tavat eivät onnistu.

Huom! Ilmoita lisätiedoissa myös osallistumisestasi ruokailuun ja pelattava tii, mikäli se poikkeaa oletuksesta.

LÄHTÖLISTA


Kilpailu pelataan peräkkäisin lähdöin alkaen klo 9 tai klo 14. Ilmoittautumisen yhteydessä voi toivoa joko aikaista tai myöhäistä lähtöä. Kilpailua ei voi pelata omalla ajalla. Lähtölistat julkaistaan Nexgolfin kilpailukalenterissa heti kun ne valmistuvat.


TULOSKORTTI


Pahvisia tuloskortteja ei jaeta vaan tulokset syötetään sähköisesti. Tämä vaatii puhelimeen NexGolf Basic-sovelluksen (ilmainen, ladataan Play Kaupasta tai App Stroesta) Tutustu ohjeisiin

Lähtöryhmän yksi pelaaja syöttää koko ryhmän tulokset NexGolf Basic-sovellukseen.


Mikäli tuloksen kirjaaminen sovellukseen ei onnistu, pelituloksen voi ilmoittaa myös sähköpostilla viimeistään kilpailupäivän aikana.


PALKINNOT

Viikoittaisissa kilpailuissa palkitaan kolme parasta kummassakin sarjassa. Palkinnot voi noutaa toimistolta tulosten varmistuttua.


Lisäksi kauden lopuksi arvotaan kaksi kotimaista EnjoyTravel&Tours matkapalkintoa kaikkien viikkokilpailuihin osallistuneiden OGK:n jäsenten kesken. Arvonta suoritetaan osallistumiskertojen lukumäärällä painotettuna siten, että jokainen viikkokilpailuun osallistuminen antaa yhden arvan.


Viikkokilpailun palkinnot sponsoroi: