Kausi lähestyy - Oulun Golf

Kausi lähestyy

Kausi lähestyy

Kausi lähestyy vaikka muutamin paikoin vielä kentällä lunta onkin. Sääennusteet viikon osalta ovat lumelle varsin vihamieliset, mollukkaa luvassa koko taivaankannen verran. Tässä uutisessa asiaa kenttätilanteesta, mutta myös tarkistuslistaa kauden alkuun.

Tilanne kentällä

Sankivaarassa rangen automaatit avattiin to 18.4. Harjoitusalueet ovat suljettu.

Talvehtiminen kentällä on ollut hyvä, kaikki viheriöt ovat kunnossa eikä yksikään kärsinyt suurempia tuhoja. Tällä hetkellä viheriöitä suojataan hiekalla kuivuutta vastaan.

Kenttä tullaan avaamaan, kun lumet ovat sulaneet ja enin märkyys kentältä haihtunut. Aluksi kenttä tullaan pelaamaan talviviheriöille. Viheriöt avataan sitten, kun kasvu riittää korjaamaan kulutuksen aiheuttamat vauriot.

Arvioksi voidaan esittää kentän avaamiselle vkon 18 loppupuolta ja viheriöiden osalta toukokuun puolta väliä. Kyseessä paras arvio tässä hetkessä.

Kentän avaamisesta tiedotetaan vielä erikseen.

Kenttä on talvehtinut hyvin.

Tarkistuslista kauden alkuun

Kauden alkua odotellessa on hyvä muistella mitä sujuva kauden aloitus pitää sisällään eli mitä on hyvä huomioida, jotta mm. ajanvaraus toimii moitteetta.

Jäsen- ja pelimaksut

Ajanvarausohjelma antaa tehdä varauksia, kun pelaajalla on asiaan tarvittavat edellytykset. Alla tarkistuslistaa asioista.

  1. Jäsenmaksu maksettu kokonaan. (15.1. jälkeen jäsenmaksu on 120 €).
  2. Osakkeen tai muun pelioikeuden maksut maksettu.

  • Osakkeen tuottama pelioikeus käytettävissä vasta kun kaikki maksut on maksettu. Mikäli avointa saldoa löytyy, ajanvarausohjelma ei salli varausten tekemistä. Rajoitus koskee myös pelioikeuden vuokranneita. Varmista siis pelioikeutta vuokratessasi osakkeenomistajalta, että pelioikeuden maksut ovat kunnossa.

Kaikissa pelioikeus- ja laskuasioissa voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai caddiemaster(at)aidamarkkinointi.fi/demo/ogk

Pelioikeuden merkitseminen käyttöön

Tämä ohje koskettaa osakkeiden pelioikeutta, eli omaa tai vuokrattua pelioikeutta

Ajanvarausohjelma antaa pelioikeuden merkitsemisen myötä OGK:n jäsenille käyttöoikeudet tehdä ja vahvistaa varauksia omatoimisesti edellyttäen, että osakkeen maksut ovat maksettu ajallaan.

Osakkeen tuottama pelioikeus merkitään vuosittain henkilölle kuka sitä käyttää. Käyttäjä voi siis olla

  • osakkeenomistaja itse tai
  • henkilö kenelle pelioikeus on vuokrattu.
    ​​​​​​​

LUE LISÄÄ >>Ohjeet pelioikeuden merkitsemiseksi