Kenttämestariksi/apulaiskenttämestariksi Oulun Golfiin - Oulun Golf

Kenttämestariksi/apulaiskenttämestariksi Oulun Golfiin

Kenttämestariksi / apulaiskenttämestariksi Oulun Golfiin

Nykyisen kenttämestarin siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Pohjois-Suomen johtavaan golfkeskukseen Sankivaaraan:
  • Kenttämestaria johtamaan kentänhoitoa
  • Apulaiskenttämestaria kenttämestarin työpariksi

Kokemuksesi perusteella toimit joko kenttämestarin tai apulaismestarin toiminimikkeellä. Työtehtäviin kuuluu osallistua aktiivisesti nykyaikaisen kentänhoidon suunnitteluun ja toteutukseen.

Oulun Golf Oy on vakavarainen kenttäyhtiö, jossa on realistiset mahdollisuudet toteuttaa nykyisten korkeiden vaatimusten tasoista kentänhoitoa. Kentänhoito-organisaatioon kuuluu 5 päätoimista työntekijää, sekä noin 20 kausityöntekijää. Investoimme vuosittain vahvasti kentänhoitokalustoon ja huollamme suurimman osan kalustosta omien mekaanikkojen toimesta, joten kaluston kunto on erittäin hyvä. Kenttä käsittää kaksi täysmittaista kenttää (Sanki ja Vaara) sekä tulevalla kaudella avattavan 6 reikäisen Par 3 -kentän. Meillä pelattiin kaudella 2020 yli 90 000 kierrosta ja jäsenmäärämme on noin 2200. Osakkaita kentällä on noin 1100. Kenttä sijaitsee Oulun keskustasta noin 15km etäisyydellä.

Työssä arvostamme erityisesti yhteistyökykyä ja halua/näkemystä nykyaikaisen kentänhoidon tavoitteelliseen kehittämiseen. Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta, esimiestaitoja ja työnjohdon/perehdyttämisen osaamista, vastuullisuutta ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Hakijalle tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan päätoimisen työn, toimialalla menestyvän ja turvallisen työnantajan, kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilökuntaedut, jatkokoulutusmahdollisuudet ja mukavan työyhteisön.

Tehtävä alkaa alkuvuodesta 2021 erikseen sovittavana ajankohtana.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.01.2021 mennessä osoitteella jaakko.latvala@aidamarkkinointi.fi/demo/ogk.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jaakko Latvala, p. 050-4009799.