Kenttätiedote 21.5.2021 - Oulun Golf

Kenttätiedote 21.5.2021

Tällä päivämäärällä on avattu 26 viheriötä pelille. VIheriöille on tehty eilen lannoitus. Tästä johtuen viheriöillä on jonkin verran tummaa, melkein mustaa väriä. Tämä on täysin normaalia rakeisen lannoituksen jälkeen, väri poistuu viikonlopun aikana.

16 avaamatonta viheriöä kylvettiin viime viikon aikana ja ensimmäisistä kylvöksistä itää jo uutta heinää. Vaaran puolen pelissä olevat viheriöt on täydennyskylvetty ja hiekotettu. Loppuviikon märkien kelien takia Sangin avattaville griineille emme ole vielä kylvöä ja hiekotusta pystyneet tekemään. Nämä tehdään ensi viikon alusta.

Kentän kaikki lipputangot ja kupit on vaihdettu uusiin. Uusissa tangoissa on prismat. Tangon tyvi on ohuempi, joten tanko paikallaan puttaaminen on helpompaa. Lisäksi tangon alaosassa on kumilipare jonka avulla pallon saa nostettua kupista tankoa nostamalla. Lippujen värikoodit ovat toistaiseksi käytössä.

Oranssit ”junnutii” tupsut on poistettu ja ne on korvattu oranseilla muovilätkillä. Junnutiit löytyvät par kolmisilla etutiin kärestä, par nelosilla väylän alusta ja par vitosilla vähän pidemmältä väylältä. Takavaaran junnutiipaikoille on vaihdettu uudet punaiset tiimerkit.

Väylät ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, mutta painanneoaikoissa on siellä täällä jääpoltteen aiheuttamia vaurioita. Näitä aletaan paikkokylvään ensi viikolla. Tiipaikkojen leikkuukorkeutta laskemme myös ensi viikon lopulla.


-Kenttämestari Marko Jaara