Liikuntakeskus Hukka Open - Oulun Golf

Liikuntakeskus Hukka Open

Liikuntakeskus Hukka Open pelattiin perjantaina 12.8.

Liikuntakeskus Hukka Open järjestettiin kolmatta kertaa Sankivaarassa perjantaina 12.8.

Aurinko ja Hukan valmentaja Joni Tuohimaa toivottivat kilpailijoille pelionnea alkulämmittelyssä ja kilpailu päästiin aloittamaan kello 10.00 yhteislähtönä. Pelaajia oli mukana yhteensä 53 ja kilpailu pelattiin tasoituksellisena lyöntipelinä.

Kilpailun jälkeen oli vuorossa maittava lounas ja palkintojen jako. Palkintoina oli jäsenaikaa Liikuntakeskus Hukkaan, Golffarin fysiikka -valmennus, Hukan tuotepalkintoja, Hukan logolla varustettuja golfpalloja Golf Plussalta sekä Gamlas Hemiin yhden yön majoitus kahdelle, 100 euron ravintolalahjakortti ja lounaslahjakortteja. Lisäksi paikanpäällä Hukan teltassa pyöriteltiin onnenpyörää, josta pystyi voittamaan Hukkaseteleitä sekä lounaslahjakortteja. Paikan päällä Hukan henkilökunta jakoi pelaajille myös OSHEE urheilujuomaa, Celsius energiajuomaa, Puls Nutritionin energiashotteja sekä Hukan vesipulloja.

Kilpailun voitti Pasi Backman loistavalla tuloksella 40 pistettä. Toiseksi kiilasi Otto Veijola 39 pisteellä ja kolmanneksi Henri Lähdemäki 37 pisteellä. Parhaasta tasoituksettomasta lyöntipelituloksesta vastasi Janne Anttonen, 76 lyöntiä.

Erikoiskilpailut
Lähimmäksi lippua Golf Plussan väylällä 3.
Niko Palsola 3,78 m

Pisin drive Hukan omalla väylällä 13.
Jaakko Turpeinen n. 280 m

Liikuntakeskus Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointikeskus Heinäpäässä. Hukka on liikuttanut ihmisiä jo yli 40 vuoden ajan. Kaikki alkoi Oulun ensimmäisistä squash-kentistä ja tänä päivänä tarjoamme #hukkalaisille eli asiakkaillemme vauvasta vaariin kaupungin laajimmat liikkumismahdollisuudet aina ryhmäliikuntatunneista tapahtumiin, palloilusta kuntosaliin sekä valmennuksista virtuaalitunteihin.

Hukka on yhteisö, johon haluaa kuulua. Yhteisö, jossa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Hukka on monipuolinen liikuttaja, yhteisöllinen yhdistäjä, oululaisten olohuone sekä tsemppaamassa ja tukemassa.

Enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle ‒ nyt ja tulevaisuudessa.

Kilpailun tulokset