Muutoksia kentänhoidossa ja organisaatiossa 1.3.2021 alkaen - Oulun Golf

Muutoksia kentänhoidossa ja organisaatiossa 1.3.2021 alkaen

Muutoksia kentänhoidossa ja organisaatiossa 1.3.2021 alkaen

Kenttäorganisaatiossa puhaltaa tulevalla kaudella uudet tuulet, kun kenttämestarimme Juha Karsikko siirtyy Peuramaa Golfiin Kirkkonummelle. Oulun Golf kiittää Juhaa kuluneista vuosista ja toivottaa menestystä uusien haasteiden parissa. Juha on tuonut vuosien varrella todella vahvaa ja ammattitaitoista kentänhoidollista osaamista kentillemme.

Oulun Golfin uudeksi kenttämestariksi on nimitetty Marko Jaara. Marko on toiminut Oulun Golfin kentänhoidossa vuodesta 2003 asti, joista viisi viimeistä vuotta apulaiskenttämestarina. Markolla on kentänhoitajan ammattitutkinto (2007), sekä kenttämestarin erikoisammattitutkinto (2016). Markolla on ammatillisen osaamisen lisäksi erittäin hyvä asenne uusia haasteita kohtaan sekä vahva ammatillinen näkemys kentänhoidon parantamisesta tulevaisuudessa. Kauden 2021 kentänhoidon tavoitteena on erityisesti viheriöiden ja niiden lähialueiden kunnon parantaminen. Marko toimii jatkossa myös kenttätoimikunnassa.

Kenttämestari Marko Jaara

Kentän apulaiskenttämestariksi on nimetty Veli-Tapani Stefanius. Veli-Tapani aloitti kentänhoidossa jo 2002 ja on toiminut muun muassa huollon mekaanikkona sekä kenttäpuolen erikoistehtävissä. Veli-Tapanin erikoisosaamista ovat mm. kastelu-/kylvö-/ilmastointi-/leikkuutyöt sekä koneiden käyttökoulutukset). Hänellä on ammattitutkinnot elektroniikka- ja pienkoneasennukseen sekä maanrakennuskoneiden kuljettamiseen.

Kentänhuoltoon on nimetty mekaanikoksi Esa Turkka. Sankivaaran golfkenttä on Esalle tuttu työpaikka, sillä hänellä on viisi kesää kokemusta kentänhoidon puolelta. Viimeksi Esa on työskennellyt Sähköveikot Oy:ssä sähköasentajana. Uudessa työssä Esaa kiinnostaa erityisesti monipuolisuus, uuden oppiminen ja mieluisa työympäristö.

Kenttäpuolen organisaatioon kuuluvat myös kenttämestari Tapio Mäkinen (projektit) sekä korjaamopäällikkö Pertti Jurvelin.