OGK:n ykköstykin katsaus alkukauteen - Oulun Golf

OGK:n ykköstykin katsaus alkukauteen

Kisakausi on hyvässä vauhdissa, mutta peli ei vielä niin hyvässä kuin olisin toivonut.

Katsaus alkukauteen

Lähdin helmikuussa Espanjaan Nordic Leaguen talvikisoihin hankkiakseni pelipaikan kiertueelle tulevalle kaudelle, mikä onnistuikin, vaikka peli ei tosiaan aivan tikissä ollutkaan. Kausi jatkui toukokuussa viidellä kilpailulla, joista kotiintuomisena oli lähinnä kokemusta. Viimeisimmässä kisassa Barsebäckin upealla kentällä alkoi olla kuitenkin jo lupauksia herättäviä otteita – viimeisten 6 reiän sirkus maksoi siellä lopulta lähes varman jatkopaikan.

Kentällä tapahtuu paljon hyviä asioita, joita en kuitenkaan ole vielä saanut tuloskortissa näkymään. Pitkähkö hallikausi täällä pohjoisessa oli lupaava, ja teimme Juuson (valmentaja Juha Kuiri) kanssa paljon töitä etenkin lähipelin hiomiseksi. Suurin harppaus eteenpäin on tullut juuri puttaamisessa, joka oli viime kauden suurin kompastuskivi. Olen ollut aina hyvä ja tarkka lyöjä, mutta nyt ensimmäistä kertaa olen kamppaillut huonon lyömisen kanssa, mikä on näkynyt tuloskortissa runsaana sinisenä värinä… Teknisesti lyönnissä ei ole vikaa, ongelmat ovat tulleet puhtaasti sitoutumisen puutteesta. Olemme valmentajani kanssa löytäneet nyt kuitenkin pelityylin, joka pakottaa sitoutumaan jokaiseen lyöntiin. Tätä olen ajanut nyt sisään kolmatta viikkoa ja pienin askelin mennään koko ajan parempaan suuntaan.

Viiden viikon kisaputken jälkeen laitoin mailat sivuun hetkeksi ja nautin muutaman päivän kesähelteistä. Viikonloppu treenattiin Juuson kanssa ja pelasin muutaman ysin Sankivaarassa (joka on muuten aivan upeassa kunnossa!).

Olin maanantaina juuri valmistelemassa lähtöä kesäkuun ainoihin kisoihin Finnish Tourin NRG Openiin, kun sain kuulla saaneeni villin kortin reilun viikon päästä pelattavaan Challenge Tourin kilpailuun Espanjaan! Tämä on minulle ensimmäinen Challenge Tourin kilpailu – pieni, mutta tärkeä askel urallani!

Kirjoittelen lisää kuulumisiani Espanjan visiitin jälkeen.

-Juhana

Uraani tukemassa ovat Oulun Golfkerho, Kape-sähkö, Koukkupaja ja Wetteri!