Oulun Golf hakee toimitusjohtajaa - Oulun Golf

Oulun Golf hakee toimitusjohtajaa

Oulun Golf on Suomen suurimpia golfyhteisöjä yli 2400:lla jäsenellä. Oulun Golf Oy:llä on Sankivaarassa kaksi 18-reikäistä kenttää sekä lisänä 6-reikäinen Par 3 -kenttä, joilla pelataan vuosittain yli 90 000 kierrosta. Olemme palkittuja laadukkaasta nuorisotoiminnasta, ja tarjoamme jäsenistöllemme monipuolista toimintaa ja valmennusta ympäri vuoden.

Oulun Golf hakee toimitusjohtajaa

Oulun Golf Oy hakee toimitusjohtajaa johtamaan ja kehittämään hyvässä taloudellisessa asemassa olevan yhtiömme toimintaa.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu myös Oulun Golfkerho ry:n toiminnanjohtajan tehtävien hoitaminen, vastaten urheiluseuratoiminnasta yhdessä eri toimikuntien kanssa.

Odotamme Sinulta kokemusta tulosvastuullisesta johtamisesta, palveluliiketoiminnasta ja esimiehenä toimimisesta.

Ymmärrät golftoimialaa ja urheiluseuratoiminta ei ole sinulle vierasta. Olet kiinnostunut kehittämään golfyhtiön liiketoimintoja ja yhteisöä eri sidosryhmien kanssa, kasvavassa ja muuttuvassa golftoimialassa.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu-, viestintä- ja markkinointitaidot. Asiakasrajapinnassa työskentely on yksi vahvuuksistasi.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä. Omaat vahvan organisointi- ja paineensietokyvyn, ja olet tottunut toimimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän yhdessä Suomen vetovoimaisimmista golfyhteisöistä. Organisaatiomme on ketterä ja Sinulla on oman toimintasi ja osaamisesi kautta mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja kehittää niitä eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä: marko.leiviska@oulugolf.fi

Lisätietoja antaa Marko Leiviskä, puh. 044 231 4601 (arkipäivinä klo 16.00 jälkeen) tai marko.leiviska@oulugolf.fi

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.