Oulun Golf hakee uutta ravintoloitsijaa - Oulun Golf

Oulun Golf hakee uutta ravintoloitsijaa

Oulun Golfin klubitalon yhteydessä sijaitsee myös ravintolatilat

Oulun Golf hakee uutta ravintoloitsijaa

Oulun Golf uudistaa palveluitaan ja haemme ravintolayrittäjäksi uutta yhteistyökumppania kaudesta 2023 alkaen.

Haluamme kehittää jäsentemme ja asiakkaidemme palvelukokemusta kokonaisuutena ja tätä tavoitetta toteuttamaan haemme palvelualtista ja myyntihenkistä ravintola-alan toimijaa. Odotamme kokemusta ravintolatoiminnan pyörittämisestä sekä halua kehittyä ja kehittää klubitalon ravintolatoimintaa.

Oulun Golf tarjoaa uudelle ravintoloitsijalle valmiin asiakaskunnan tapahtumineen. Kauden aikana kentillämme pelataan yli 65 000 pelikierrosta. Kilpailu ja yritystapahtumia on golfkauden aikana n. 50 kpl. Lisäksi opetustoiminta ja muu harjoitustoiminta tuo lukuisan määrän lisää asiakkaita ravintolaan. Kesäkauden aikana kentänalueella vierailee parhaillaan n. 800 ihmistä päivän aikana. Ravintola on avoinna golfkauden ajan toukokuun alusta lokakuun alkupuolelle.

Tiloistamme löytyy 90 paikkainen ravintolasali, jonka lisäksi katetulla terassilla on 30 asiakaspaikkaa. Klubiravintolan lisäksi sopimukseen kuuluu Sanki-kentän väyläkioski, joka on avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun asti. Keittiökoneet ovat hyväkuntoisia ja kenttäyhtiön omistuksessa, lisäksi tarjoamme yrittäjälle käyttöön kattavan astiaston. Sekä ravintola että väyläkioski ovat avoinna golffareiden lisäksi myös muille alueen asiakkaille.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 20.9.2022 mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset:
Petri Väänänen
toimitusjohtaja
040 864 8009
petri.vaananen@oulugolf.fi