Oulun Golfin ja Pörhön yhteistyögolf - Oulun Golf

Oulun Golfin ja Pörhön yhteistyögolf

Petri Väänänen, Marko Leiviskä, kilpailun voittaja Johannes Hannuksela ja Pörhöltä Juha Huovinen

Yhteistyögolf 2022 Oulun Golf ja Pörhön Autoliike

Oulun Golf ja Pörhön Autoliike järjestivät yhteistyögolftapahtuman Sankivaarassa maanantaina 1.8.2022. Pörhö on yhdessä Audin kanssa Oulun Golfin pääyhteistyökumppani.

Tapahtumaan oli kutsuttu Oulun Golfin yhteistyökumppanit sekä Pörhön Autoliikkeen asiakkaita. Kilpailu pelattiin loistavissa olosuhteissa, aurinko paistoi ja lämpömittari näytti parhaimmillaan 26 astetta. Kentänhoitohenkilökunta oli virittänyt kentän aamulla mainioon kuntoon, joten pelaajat pääsivät nauttimaan ja haastamaan itseään loistavakuntoisella Vaara-kentällä.

Pääkilpailu pelattiin pistebogina ja kilpailun voitti Johannes Hannuksela tuloksella 37, toiseksi sijoittui Petri Väänänen tuloksella 36 ja samoilla pisteillä kolmanneksi sijoittui Kimmo Mattila. Kilpailun parhaat lyöntipelitulokset Petri Väänänen 72 ja Sonja Pakonen 74 lyöntiä. Erikoiskilpailuja oli kaiken kaikkiaan viisi, jokaisella par 3 -väylällä sekä yhdellä par 5 -väylällä.

  • Golf Plus väylä 3, lähimmäksi lippua Jouni Koivupalo 2,5 m
  • Lotvonen LKV väylä 5, lähimmäksi lippua Pasi Backman 1,1 m
  • Oulun Baari ja Pesukunkku väylä 11, lähimmäksi lippua Jyrki Madetoja 1,1 m
  • Osuuspankki väylä 15, lähimmäksi lippua Kimmo Lotvonen 3 m
  • Audi väylä 4, pisin draivi Samu Rasila n. 270 m


Harri henkilökuntineen tarjoili aamupalan pelaajille ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen tarjolla oli maistuva lounas. Palkintojenjaon yhteydessä kilpailijoiden kesken arvottiin Audi e-tron GT -auto käyttöön viikonlopuksi. Arvonnan voitti Hannu Kukkonen. Kiitokset kaikille osallistujille ja onnittelut palkituille ja kilpailuissa onnistuneille.

Yhteistyökumppanit ovat merkittävä osa Oulun Golfin toimintaa ja tänä vuonna olemme saaneet huomattavan määrän uusia kumppaneita mukaan toimintaan. Haluankin kiittää kaikkia 2022 mukana olevia yhteistyökumppaneita ja toivon että jatkamme loistavaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Oulun Golfin yhteistyökumppanit 2022

Pörhö, Audi, Volkswagen, Gigantti, Musta-Pekka / Moontalk, Arkkitehtitoimisto J. Teppo, Sivakka Yhtymä, Golf Plus, Jurvelin, Oulun Baari / Pesukunkku, Meka, Fescon, Stemma, Aurea, Mainonnan Työmaa, Hartwall, Santikka / Oulun Golfhalli, Kaleva / Kaleva Media, Poko, VTR-Workwear, Oulun Energia, Nallisport, Savema, XXL Sports & Outdoor, Lotvonen LKV, Liikuntakeskus Hukka, Oulun Osuuspankki, Titleist, FootJoy, LukkoPro, Mediateko, EnjoyTravel & Tours, OP Vakuutus, Cutrin, Inlook, AC Oulu, Aida Markkinointi, Balmuir, Oatley ja Neste Hiironen

Linkki tuloksiin

Oulun Golfin yhteistyökumppaniesittelyt löydät täältä.

PV