Info

Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

Oulungolfilaisuudesta ja brändiuudistuksesta 2Up Golf Agencyn kynästä

Kuvassa Oulun Golfin ja 2Up Golf Agencyn porukkaa.

Oulungolfilaiset! Muistakaa pysähtyä ja nauttia — katsoa myös taaksepäin Oulun Golfin pitkää 60 vuoden historiaa ja urotekoja, mutta pitää samalla katse tiiviisti huomisessa ja jatkaa kehittämistä Oulun modernissa golfkeskuksessa. Kenttänne ovat todella Suomen huippuluokkaa.

Helposti voisi kuvitella etelän asukkaan ajattelevan, että Oulu on vähän kaukana kaikesta. Mutta nyt pari vuotta kehitystyössä mukana olleena voimme hyvällä omallatunnolla väittää, että muut ovatkin kaukana Oulusta.

Me — 2Up Golf Agencyn porukka — olemme tehneet taustalla kehitystyötä Oulun Golfin toimiston ja johtokunnan kanssa. Ja onhan meillä ollut kontakti myös teihin pelaajiin niin kyselyin kuin myös osaan teistä kohtaamisten myötä kentällä. Yhteistyömme Oulun Golfin kanssa on malliesimerkki siitä, mitä 2Uppina teemme — tavoitteellista ja pelaajalähtöistä golfyhteisön nykyaikaista kehittämistä niin strategian, brändin kuin viestinnänkin saralla.

Olemme tämän kahden yhteistyökauden aikana todella soluttautuneet oulungolfilaisiksi, jotta pääsemme kiinni, mistä siinä on oikein kysymys. Vietimme kaksi viikkoa asuen klubitalon alakerrassa, jolloin klubista todella muodostui golfarin toinen unelmakoti. Pääsimme myös kokemaan yöttömän yön golfin extremelajina 24h junnugolfissa. Ehkä se on vain Etelä-Suomesta tulevan golfarin fiilis, mutta kaksi viikkoa putkeen klubilla, kentällä ja harjoitusalueella viettäneenä Oulun golfkeskuksen tunnelmassa ja ihmisissä on jotain erityistä. Ihmisten lämminhenkisyys, rentous, huumorintajuisuus ja intohimo golfiin tuntuu vahvasti. Miljöö on kaunis ja paikka huokuu suuren golfkeskuksen tunnelmaa. Golf otetaan tosissaan, muttei liian vakavasti — pitkät perinteet näkyvät.

Tunnelman lisäksi pohjoisen suurimpana golfkeskuksena te pystytte tarjoamaan loistavan golf-kokemuksen, kolmen upean kentän, pohjoisen uniikin luonnon ja loistavien harjoitusmahdollisuuksien kautta. Pohjoisen karumpi luonto tottakai tuo haastetta kaikkensa tekevälle kentänhoidolle, mutta samaan aikaan pohjoisuudella on huikeat valttinsa. Te pystytte tarjoamaan ennenkokemattomia kokemuksia kuten yöttömän yön golfin upean luonnon keskellä, jollaista ei maailmassa ole montaa vastaavaa.

Olemme saaneet kunnian olla tiiviisti mukana edistämässä yhteisönne kehittymistä, jonka viimeisenä ja näkyvimpänä osana toimii nyt uudistettu ja kirkastettu Oulun Golfin brändi. Brändityöllämme halusimme tuoda esiin niitä vahvimpia tekijöitä, joista mielestämme Suomen golfkentät läpikäyneinä teidän tulisi olla ylpeitä ja joita voi jatkossa kehittää vieläkin eteenpäin.

Logo- ja väriuudistuksen takana on ilmeen kehittäminen niin, että se toimii jokaisessa kosketuspinnassa. Digitaalinen maailma luo vaatimuksia, joihin ilmeuudistus vastaa. Oulun Golfin uusi logo kunnioittaa perinteikkään logon ideologiaa ja tunnistettavuutta, mutta halusimme tuoda siihen ripauksen lisää ikonimaisuutta, yksinkertaisuutta, raikkautta ja nykyaikaa. Se mahdollistaa logon käytön monipuolisesti niin digitaalisessa ympäristössä kuin myös fyysisillä pinnoilla. Tyylikkyys on ollut keskiössä uuden ilmeen suunnittelussa, jotta pelaajat voivat kantaa sitä ylpeydellä sekä kentällä että sen ulkopuolella – mahdollisesti pelkällä ikonillakin ilman Oulun Golf tekstiä.

Oulun Golfissa on pystytty luomaan tunnelma ja energia, joka kulminoituu sloganiin: Golfarin toinen koti. Moni varmasti allekirjoittaa sen ajatuksen, että saapuessaan Oulun Golfiin, tuntuu se kuin saapuisi toiseen kotiinsa. Golf on jatkunut Oulun Golfissa monessa perheessä jo useamman sukupolven ajan ja brändityön yhtenä tarkoituksena on ylläpitää tätä perintöä ja auttaa kehittämään toimintaanne vastaamaan nykypelaajan tarpeita ja toiveita. Yhdessä kehittäen te luotte energisemmän ja yhtenäisemmän Oulun Golfin.

Uskokaa meitä, kun sanomme: Teillä on jotain sellaista, mitä monet voivat vain ihailla. Muistakaa pysähtyä ja nauttia. Olkaa ylpeästi yhdessä Oulungolfilaisia! Kun haluatte kehittää jotakin, olkaa rehellisesti siitä yhteydessä ja antakaa rakentavaa palautetta. Puhaltakaa yhteen hiileen ja rakentakaa yhdessä tulevaisuuden Oulun Golf.

Klassisin Golfterveisin

2Upin apinat Taija, Joonas, Jami ja Aleksi