Petri Väänänen aloitti Oulun Golfin toimitusjohtajana - Oulun Golf

Petri Väänänen aloitti Oulun Golfin toimitusjohtajana

Jukka Rissanen (vas.) siirtyi eläkkeelle ja pallo on nyt Petri Väänäsellä

Uuden Toimitusjohtajan esittely

Jukka Rissanen siirtyi takaisin eläkkeelle ja antoi pallon Petri Väänäselle.

Tervehdys Oulun Golfyhteisö. Olen Petri Väänänen, uusi Oulun Golf Oy:n toimitusjohtaja ja Oulun Golfkerho Ry:n toiminnanjohtaja. Olen kotoisin Torniosta ja muutaman mutkan kautta muutimme perheen kanssa Ouluun vuonna 2012. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso Heidi ja 9-vuotias Lassi-poikamme. Oulun Golfkerhon jäsen olen ollut vuodesta 2017 asti, lisäksi olen toiminut Oulun Golf Oy:n hallituksen varajäsenenä viime vuoden. Golfiin tutustuin vuonna 2001 Torniossa. Ensimmäisen kesän aikana suoritin Green Cardin, aloitin aktiivisen pelaamisen ja olin golfkentällä töissä kentänhoitajana. Siitä asti golf on ollut erittäin tärkeä osa elämääni niin vapaa-ajalla kuin työelämässä.

Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja yritystoiminnan merkonomi. Olen tehnyt yli 20-vuotisen työuran urheiluvälinekaupan parissa. Amer Sportsilla olin 11 vuotta aluemyyntipäällikön tehtävissä; myyntivastuullani oli vuosien varrella Atomic, Wilson Golf ja Salomon urheiluvälineet. XXL Sports & Outdoorilla aloitin tavaratalopäällikkönä vuonna 2016, kun avasimme tavaratalon Ouluun. 2020 siirryin operatiiviseksi johtajaksi XXL -ketjuun ja vastuullani on ollut 10 tavarataloa Suomessa. Merkittävin saavutukseni työuralla on, kun Oulun XXL valittiin vuoden tavarataloksi kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2018 ja 2019.

Kuluneen talven aikana olen tutustunut Oulun Golfin henkilökuntaan ja toimintaan Jukka Rissasen johdolla. Meillä on erittäin osaava ja motivoitunut henkilökunta, jonka kanssa lähden luottavaisin mielin tekemään töitä yhdessä. Oman henkilökunnan lisäksi olennaisena osana Oulun Golfiin kuuluvat valmennus, ravintola ja pro shop -yrittäjinä toimivat henkilöt sekä heidän työntekijänsä. Unohtamatta valtavaa määrä jäseniä, jotka osallistuvat aktiivisesti seuran toimintaan talkoo- ja vapaaehtoistyönä. Saan vastuulleni upean golfyhteisön, jonka jäsenmäärä ja liikevaihto on kasvanut selkeästi viimeisen kahden vuoden aikana. Samaan aikaan Oulun Golf on tehnyt merkittäviä investointeja tulevaisuutta varten, konkreettisimpana esimerkkinä syksyllä 2021 avattu upea Par 3 -kenttä. Yhtiön ja seuran taloudellinen tilanne on hyvä ja tämä mahdollistaa toiminnan kehittämisen myös jatkossa.

Teiltä saatu palaute Pelaaja Ensin -kyselystä on meille ensiarvoisen tärkeää ja tulee olemaan keskiössä, tulevaisuuden toiminnassamme. Viime vuoden tulokset on analysoitu sekä henkilökunnan että hallituksen kanssa. Tulevalle kaudella tärkein tavoitteemme on jäsentyytyväisyyden nostaminen aiempien vuosien tasolle. Tavoitteen saavuttaminen vaatii kaikkien palvelujen jatkuvaa kehittämistä, joista tiedotamme lisää lähiaikoina.

Odotan innolla, että nähdään Sankivaarassa. Loistavaa golfkesää 2022!

Petri Väänänen