Seniorikausi 2022 huipentuu - Oulun Golf

Seniorikausi 2022 huipentuu

Seniorikausi 2022 huipentuu tulevina viikkoina

Viimeiset senioreiden viikkokisarankingiin vaikuttavat viikkokilpailut, 4-seuran ottelu sekä
kauden päättävä pariscramble.

Taas on hieno golfkesä lähes takana. Kenttä on palvellut myös senioreita mahtavasti. Senioreiden Sankivaarassa tapahtuneisiin kilpailutapahtumiin on kirjattu yli 1000 osallistumiskertaa kesän aikana.

Viikkokisoihin on osallistunut tähän mennessä jo 106 eri miespelaajaa ja 48 naispelaajaa. Koko kesän Holiday Club viikkokisarankingit ratkeavat 18. viikkokisassa.

Miesten puolella lähes koko kesän hallinnut Heikki Varis on merkittävässä johdossa kokonaispisteissä, mutta Veijo Ehovuolla on vielä mahdollisuus tasata pisteet. Naisissa kisa on kahden kauppa. Marja-Liisa Kumpuvaara ja Kaisa Juntunen ovat vain 4 pisteen erolla kärkisijoilla. Viimeisessä kisassa ratkeaa kumpi saa Holiday Clubin pelipaketit (3 vrk majoitus + 2 GF:tä kahdelle + aamiaiset + vapaa kylpylä Katinkullassa).

Sinä joka mietit osallistumista viikkokisoihin, vieläkin ehdit mukaan vaikka ensi viikon viikkokisaan 18. Viikkokisojen lähtökohtahan on mahdollistaa tutustuminen myös seuran uusiin senioreihin. Viikkokisat pelataan tosissaan, mutta ei totisesti, joten lähdeppä mukaan – vielä ehdit, lue tarkemmat ohjeet tapahtumakalenterista.

4-seuran ottelu sunnuntaina 25.9. Sankivaarassa

Uusi syksyn senioritapahtuma on Senioreiden 4-seuran ottelu. Pekka Ovaska on ollut yhteydessä Kajaaniin, Paltamoon ja Katinkultaan, joten nyt pyöräytetään käyntiin uusi seuraotteluformaatti. Tarkoituksena olisi tehdä tulevina syksyinä tästä seuraottelusta senioreiden oma syysmatkaperinne Kainuun suuntaan.

Jokaisella seuralla on 25 pelaajan kiintiö, mutta järjestävä seura voi täyttää varalistalta järjestyksessä toisilta seuroilta vapaaksi jääviä paikkoja, joten vielä ehdit keskiviikkoon 21.9. saakka ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta.

Senioreiden kauden päätöskisana pariscramble

Kaikki seniorit muistakaa värvätä jo hyvissä ajoin pari (saa olla sekaparejakin).
Miehillä perinteinen ”keltainen” tee, mutta 70-vuotiaat pelaavat ”sinisiltä” ja 75-vuotiaat ”punaisilta”.

Scramble on yhteislähtö kello 10.00 ja kilpailun jälkeen tuttuun tapaan ruokailu. Seuraa kuitenkin kotisivua, mikäli aamupakkaset yllättävät, tällöin lähtöaikaa voidaan joutua siirtämään. Harri pitääkin meille läksiäislounaat tälle kesälle.

Ruokailun yhteydessä julkistetaan koko kesän Holiday Club viikkokisarankingin voittajat niin naisissa kuin miehissä. Samalla kuulet pienen yhteenvedon kuluneesta kesästä. Ruokailun yhteydessä scrambleen osallistujien kesken arvotaan myös ensi kesälle 2x1 Green feetä Kalajoki Golfiin, joten kaikki mukaan.

Senioritoimikunnan puolesta,
Kimmo Mattila