Senioritoiminta 2020 - Oulun Golf

Senioritoiminta 2020

OGK:n senioritoimikunta on päättänyt, että koronaepidemian takia erillistä senioreiden yleiskokousta ei järjestetä keväällä 2020. Kauden toiminnasta senioritoimikunta on päättänyt, että kilpailu- ja muu toiminta järjestetään mahdollisuuksien mukaan koronaepidemiaan liittyvien rajoitusten ja erillisen ohjeistuksen puitteissa.

Senioritoimikunnan kokoonpano 2020

1. Viikko- ja muut kilpailut 2020

Kauden 2020 senioreiden viikkokilpailut pelataan entisen formaatin mukaan eli pelipäivä on maanantai ja pelataan arvotuilla lähdöillä klo 9:00 alkaen.

Muutoksena viime kauden viikkokisoihin on scratch-sarjan poistuminen.

Lisäksi joka kuukauden lopussa arvotaan kyseisen kuukauden aikana viikkokisoihin osallistujien kesken pieniä tavarapalkintoja tms..

Kauden aikana pyritään järjestämään myös scramble-parikilpailuja.

Toimiston kanssa on sovittu, että OGK:n yleisiin viikkokilpailuihin lisätään seniorisarja. Tällöin myös ne, jotka eivät pysty kilpailemaan maanantaiaamuisin voivat osallistua viikkokilpailuihin.

Senioritoimikunta järjestää syyskuussa myös senioreiden 60 vs 70 kilpailun. Muita senioritoimikunnan järjestämiä kilpailuja ei ole.

Viikkokilpailujen vastuuhenkilöt ovat Osmo ja Heikki

2. Seuraottelut 2020

Seuraottelut pelataan KlG:n, RTG:n ja ViGC:n seurojen kanssa entisen formaatin mukaisesti.

Pelit järjestään viikkokilpailujen yhteydessä ja kaikilla halukkailla OGK:n senioreilla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin.

Seuraottelujen vastuuhenkilöt ovat Lauri (ViGC) sekä Osmo ja Heikki (KlG ja RTG).

3. Koulutus ja harjoittelu

Senioreiden lyöntiharjoittelu hoidetaan entiseen malliin seuran pron Henkan ohjauksessa. Harjoittelu käsittää eri mailatyypit, rauta-, hybridi- sekä isot puumailat, ja lähipelin sekä puttaamisen.

Sääntökoulutusta pyritään pitämään ”montussa” kohdekoulutuksena. Jos seura järjestää yleistä sääntökoulutusta, niin seniorit voivat osallistua siihen.

Koulutuksen ja harjoittelun vastuuhenkilönä on Heli.

4. Tiedottaminen

Senioritoimikunnalla on käytössään seuran kotisivujen laajat palvelut (mm. Seniorit palsta, viikkotiedotteet ja erilliset nostot kotisivuille). Kaikki seniorit eivät ole huomanneet hyödyntää kaikkia käytössään olevia tiedotuskanavia. NexGolfiin pitää valita omiin asetuksiin järjestelmälle lupa lähettää esim. Viikkotiedotteita.

Tiedottamisen vastuuhenkilöt ovat Anne, Heli ja Heikki.

5. Muut asiat

Muuta toimintaa senioritoimikunnan järjestämänä ei ole.

Suomen golfseniorit ry:n Pohjois-Suomen (Alue VII) uutena vastuuhenkilönä toimii Heikki Aalto. Heikki on myös OGK:n senioritoimikunnan jäsen.