SM-mitaleita Ouluun - Oulun Golf

SM-mitaleita Ouluun

SM-mitaleita Ouluun

OGK:n pelaajat menestyivät useammalla rintamalla golfin SM-kilpailuissa. Kotia tuomisena oli niin kultaa kuin hopeaa ja nippu hyviä sijoituksia.

Päättynyt viikko oli Oulun Golfkerhon mittareilla mitattuna varsin mallikas. Juniorit kantoivat arvometallia Rönnäisistä ja mid-ikäiset Vääksystä.

Oulun Golfkerho onnittelee lämpimästi mitalisteja ja järjestää mitalikahvitukset klubilla torstaina 4.8. kello 13.00. Juhlimme samassa tilaisuudessa myöskin 13.7. Lakeside Golf Vammalassa M75-sarjassa pronssille yltänyttä joukkuettamme Ari Kivistö, Pertti Paloniemi ja Pentti Kiiskinen.


Sonja Pakosesta Suomen mestari

Midien Suomen mestari 2022 Sonja Pakonen

Oulun Golfkerhon golf pronakin toimiva Sonja Pakonen pelasi itsensä Suomen mestariksi Mid Tourin lyöntipelin SM-kilpailuissa Vääksyn Kanavagolfissa. Mid Tour on Suomen kovin kiertue yli 25 vuotiaille.

Kolme päivää tiukkaa kisagolfia vaihtelevissa oloissa näytti sopivan Sonjalle. Voitto irtosi tuloksella 76, 72, 76 Kanavagolfin hyväkuntoisella ja mielenkiintoisella kentällä.


Finnish Junior Tour SM-reikäpelit kilpailtiin tänä vuonna Sea Golf Rönnäsin kentällä. Oulun Golfkerhosta kilpailuun osallistui Topi Käyhkö, Iivari Anttonen ja Aino Kiiskilä.

Lue lisää