Supermestikset päätökseen - Oulun Golf

Supermestikset päätökseen

Voittajiksi Jukka-Pekka Savolampi miehissä ja naisissa Karina Kukkonen

Tämän vuoden Mestiksissä koettiin jännittäviä hetkiä, kun miesten Mestaruuspokaalista käytiin huikea taistelu Savolammen ja Kukkosen välillä. Eroa ennen sunnuntain päätöskierrosta oli vain kaksi lyöntiä J-P:n hyväksi. Myös yleisöä oli saapunut tavallista enemmän Sankivaaraan seuraamaan Major-tason jännitysnäytelmää. Sunnuntain kova tuuli toi myös oman elementtinsä jo valmiiksi kiperään tilanteeseen.

Viimeinen kierros oli todella tiukkaa vääntöä, mutta viimeiselle väylälle lähdettiin J-P yhden lyönnin johdossa. Molemmat miehet tekivät 18:lle varmat parit, joten J-P kruunattiin taistelun voittajaksi. J-P:n yhteistulos kaksi alle parin, kierrostuloksin 69, 74, 70 ja 73. Juhana Kukkosen score yksi alle parin, tuloksilla 73, 75, 67 ja 72. Kolmanneksi Petri Väänänen yhteistuloksella +23. Myös Pekko Oja päätyi samaan lopputulokseen, mutta Pete pokkasi pronssia paremmalla viimeisen kierroksen tuloksella.

Naisissa Karina Kukkonen otti neljännen mestaruutensa, ja lisäksi hänen ensimmäinen kierroksensa sivusi Sangin naisten kenttäennätystä, 67. Sunnuntaina Karina pelasi 75, yhteistulos siis kaksi alle parin. Hopealle pelasi Sonja Pakonen, kaksinkertainen seuran mestari, tuloksilla 79 ja 75 (+10). Kolmas kisassa oli Saana Pakonen tuloksilla 74 ja 84 (+14).

​​​​​​​Kuvassa vasemmalta lukien hymyilevät Sonja, Karina, Petri, J-P ja Juhana.

​​​​​​​Miesten sarjan voittaja Jukka-Pekka Savolampi ottaa vastaan onnitteluja voittoputin jälkeen

​​​​​​​Kuvassa naisten kärkikaksikko, Sonja Pakonen ja Karina Kukkonen

Onneksi olkoon vielä mitalisteille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille, järjestäjille ja katsojille! Ensi vuonna taas tavataan!