Syyskokoukset pidettiin 9.12.2021 - Oulun Golf

Syyskokoukset pidettiin 9.12.2021

Syyskokoukset pidettiin 9.12.2021

Pandemiasta johtuvista rajoituksista huolimatta saimme yhteisömme syyskokoukset pidettyä torstaina 9.12. Pohtossa.

Osanottajat, joita oli normaalimäärä, olivat varautuneet hyvin maskeilla ja esittämään Pohton tiloissa vaadittavan koronapassin ja henkilötodistuksen.

Seniorikokous

Normaalin protokollan mukaan ensin pidettiin senioreiden kokous. Senioritoimikunnan puheenjohtaja Lauri Lantto oli ilmoittanut jättävänsä tehtävän ja sen tähden kokouksessa valittiin uudeksi senioritoimikunnan puheenjohtajaksi Kimmo Mattila.

Kokouksen yhteydessä arvottiin sekä vuoden 2020 että 2021 senioreiden viikkokisojen arvontapalkinnot.

  • Kausi 2020: Tuija Holttinen ja Kalevi Ulander
  • Kausi 2021: Anneli Kiiskinen ja Hannu Puranen

Oulun Golfkerho ry:n syyskokous

Yhdistyksen vuosikokouksen aluksi puheenjohtaja Marko Leiviskä kertoi yhteisömme kuluneen vuoden tapahtumista ja toiminnasta.

Esityksen lopuksi esiteltiin yhtiön uusi 1.4.2022 aloittava toimitusjohtaja Petri Väänänen. Petri toimii myös yhdistyksen toimitusjohtajana oto.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Reijo Ohinen.

Yhdistyksen vuosikokous hyväksyi johtokunnan vuodelle 2022 esittämän budjetin ja toimintasuunnitelman yksimielisesti.

Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin edelleen Marko Leiviskä, puheenjohtajan toimikausi on 1. vuosi. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Anne Lindroth ja Simo Säily valittiin jatkamaan seuraavan kolmivuotiskauden. Senioritoimikunnan puheenjohtajaksi valittu Kimmo Mattila valittiin johtokuntaan Lauri Lanton jätettyä paikkansa. Kimmon toimikausi on 2 vuotta.

Muut Johtokunnan jäsenet ovat: Päivi Jaakkola, Heikki Varis ja Teemu Karvonen.

Oulun Golf Oy:n yhtiökokous

Yhtiökokous hyväksyi hallituksen esittelemän toimintasuunnitelman, budjetin sekä hinnastoon tehdyn pienen lisäyksen jälkeen yksimielisesti.

Yhtiön hallitukseksi valittiin yhdistyksen hallitus lisättynä kahdella varajäsenellä, jotka ovat Ilpo Rousti ja Heikki Palosaari.

Vuoden 2022 Peliohjesääntö hyväksyttiin keskustelun jälkeen yksimielisesti (julkaistaan lähiaikoina nettisivulle).

Kaikki illan kokoukset vietiin läpi normaalissa hyvässä hengessä ja jämäkässä kokouksen puheenjohtaja Reijo Ohisen ohjauksessa.

Tulevan kauden hinnasto näkyvillä täällä.