Syyskokoukset pidetty - Oulun Golf

Syyskokoukset pidetty

Keskiviikkona 28.11. pidettiin syyskokoukset Sankivaarassa. Antti Pakonen valittiin jatkamaan Oulun Golfkerhon puheenjohtajana. Erovuoroisten tilalle johtokuntaan valittiin Simo Säily uudelleen sekä Anne Lindroth. Muut jäsenet ovat Marko Leiviskä, Lauri Lantto, Jaakko Kemppainen ja Mika Anttonen, sihteerinä 31.3. asti toimii toimitusjohtaja Jukka Rissanen ja 1.4. lähtien uusi toimitusjohtaja Jaakko Latvala.

Yhteenvedossa kuluneesta kaudesta todettiin OGK:n tulleen Suomen Golfliiton ensimmäiseksi Tähtiseuraksi. Tämä takaa jatkossakin nuoriso- ja junioritoiminnan korkeimman tason. Kausi 2018 oli ennätysvilkas, Sankivaaran kentillä kierrettiin lähes 73.000 kierrosta. Kentät olivat jälleen erinomaisessa kunnossa koko kauden. Kerhon jäsenmäärä kasvoi > 5%, ollen 1868, vaikka kokonaisjäsenmäärä Suomen Golfliitossa laski.

Vuosi oli hyvä toiminnallisesti ja taloudellisesti niin kerholle kuin Oulun Golf Oy:lle. Oulun Golf Oy on Kauppalehden Menestyjät listalla paras suomalainen golfyhtiö.

OGK toimii edelleen aktiivisesti myös Suomen Golfliitossa. OGK:n johtokunnan jäsen Marko Leiviskä valittiin viime viikonloppuna SGL:n liittokokouksessa Seinäjoella SGL:n hallituksen varapuheenjohtajaksi ja jatkamaan hallituksessa.

Yhdistyksen vuosikokous vahvisti jäsenmaksut ja hyväksyi johtokunnan esittämän talousarvion sekä toimintasuunnitelman kaudelle 2019. Samassa yhteydessä pidetyssä yhtiökokouksessa vahvistettiin vuodelta 2019 perittävät vastikkeet ja muut maksut ja hyväksyttiin hallituksen esittämä budjetti vuodelle 2019. Yhtiön hallituksen kokoonpanoksi vahvistettiin samat henkilöt kuin Ry:n johtokunnassa ja lisäksi varajäseniksi valittiin Päivi Jaakkola ja Teemu Karvonen.

Antti Pakonen

Marko Leiviskä