Tasoituskierrokset - Oulun Golf

Tasoituskierrokset

Jäsen- ja tasoituskorttisi sekä tasoitushistorian löydät eBirdiestä

Tästä artikkelista löydät käytännön ohjeet tasoituskierrosten pelaamiseen. Artikkelissa käsitellään sekä mScorecardin että Golf GameBookin käyttöä.

Artikkelissa mainitut sovellukset

  1. eBirdie = jäsen- ja tasoituskortti, tasoitukierrokset (= mScorecard, tai eBirdien kevyt tuloskortti)
  2. mScorecard = sähköinen tuloskortti, tasoituskortit
  3. Golf GameBook = kilpailut, harjoitus- ja tasoituskortit*

*Golf GameBookilla tasoitukierrokset ainoastaan Gold-versiossa


Tasoituskierrokset

Tasoituskierrosten tuloskortit voi palauttaa joko Golf GameBook - tai mScorecard -sovelluksella. Lisäksi Suomen Golfliitto suunnittelee eBirdie -sovellukseen kevyen tuloskortin.

Oulun Golf käyttää kilpailuissaan Golf GameBookia, mutta huomaa, että tasoituskierrosten palauttaminen omilta kierroksilta onnistuu vain maksullisen Gold-version tilanneille. Kilpailujen osalta ei ole merkitystä onko käytössä ilmainen vai maksullinen versio.

Tasoituskierrosten osalta ilmainen vaihtoehto on mScorecard -sovellus, jonka mobiilituloskortti on yhdistettynä Suomen Golfliiton eBirdie -sovellukseen. Oman tasoitushistoriasi löydät aina eBirdiestä riippumatta siitä miten tasoituskelpoinen tulos on palautettu.

Tästä löydät artikkelin, joka käsittelee tarkemmin pelaamisessa hyödyllisiä sovelluksia -> Ohjeet ajanvaraukseen ja pelaamiseen


mScorecard on ilmainen sovellus, jolla voit palauttaa tasoitukseesi vaikuttavia tuloskortteja harjoituskierroksiltasi.

Tasoituskierrokset mScorecardilla

mScorecard -sovelluksen löydät eBirdiessä Pelaa-napin takaa tai suoraan sovelluskaupastasi.


Tasoituskierrosten pelaamiseksi mScorecard pitää yhdistää eBirdieen. Tämä tapahtuu mScorecardin etusivulta kohdasta "Aktivoi tasoituskierrokset". Sovellus kysyy sukunimesi, seurasi ja jäsennumerosi.

Golf GameBook on sovellus, jota käytämme kilpailuissamme sähköisenä tuloskorttina. Sovelluksesta on saatavilla ilmainen ja maksullinen versio.

Tasoituskierrokset Golf GameBookilla

Harjoitus- ja kilpailukierrosten lisäksi Golf GameBookilla on mahdollista pelata myös tasoituskelpoisia kierroksia mikäli käytössäsi on maksullinen Gold-versio.

Kierroksen jälkeen tasoitus päivittyy seuraavana yönä tapahtuvassa ajossa Golfliiton keskusrekisteriin, josta tieto päivittyy meille.


Tasoitusosion aktivoiminen Golf GameBookissa

Golf GameBook -sovelluksella palautettavat tasoituskortit ja kisakierrokset edellyttävät, että sovelluksen tasoitusosio on aktivoitu, toisin sanoen jäsennumero ja seura on yhdistetty sovellukseen.

Mikäli näin ei ole tehty, tulokset eivät päivity tasoituksiin.

Tasoitusosio löytyy Golf GameBook -sovelluksen Koti-sivulta, joka avautuu ensimmäisenä sovelluksen avaamisen jälkeen.