Tilannekatsaus torstaina 21.4. - Oulun Golf

Tilannekatsaus torstaina 21.4.

Kuva rangen "ruohopäästä" torstaina 21.4.

Range

Lyöntiharjoittelualue eli range on vielä paikoin luminen ja märkä, mutta harjoittelemaan saa toki jo mennä. Matot ja sokettisuojat on laitettu paikoilleen alueen molempiin päihin.

Palloja saa keräämällä, joten suosittelemme ottamaan kumpparit mukaan. Keräys suoritetaan yleensä tasatunnein tai pelaajien yhteisellä päätöksellä. Palloämpäreitä löytyy riittävästi molemmista päistä, joten omaa ei tarvitse ottaa mukaan.

Viimeisetkin lumet sulanevat viikonlopun aikana. Koneellinen pallojenkeräys aloitetaan heti, kun lumi on sulanut ja alue on tarpeeksi kuiva. Range avataan mahdollisesti ensi viikon lopulla. Tiedotamme asiasta tarkemmin lähempänä.


Par 3 -kenttä

Kentällä on vielä paljon lunta ja märkää maata pelialueiden ympärillä. Viheriöille on ilmestynyt epätasaisuuksia talven aikana, joita yritetään tasoitella jyräämällä. Tavoitteena on saada kenttä auki jo huomenna perjantaina kello 15 alkaen. Suosittelemme varautumaan märkiin olosuhteisiin.

Lumesta johtuen kentällä on poikkeuksillisesti mahdollisuus pelata Oulun Golfin rangepalloilla. Omien pallojen käyttäminen astuu voimaan heti lumitilanteen parannuttua. Tiedotamme tästä.


Kentät, Sanki & Vaara

Kentät ovat edelleen kovasti lumen peitossa. Kuudella viheriöllä on ollut jäätä. Lumi on lingottu, jää sulatettu ja harsot laitettu suojaksi pakkasöiden ja kuivumisen varalta. Jään alta on paljastunut hienosti talvehtinut ja hyvinvoiva viheriö eli tilanne vaikuttaa toistaiseksi hyvältä. Muilla viheriöillä lumen annetaan edelleen olla suojana. Tiedotamme tilanteesta viikoittain.