Kauppa

Ajanvaraus

Aloita Golf

Topi Käyhkö ylivoimaiseen voittoon Pohjois-Suomen mestaruuskilpailuissa!

Käyhkölle voitto myös tasoituksellisessa A-sarjassa. Petteri Kemppi B-sarjan mestari kaksipäiväisessä Oulun Golfhalli - Santikka Trophyssa.

Oulun Golfhalli - Santikka Trophy 2024

Tasoitukseton Pohjois-Suomen mestaruus ja tasoituksellinen Oulun Golfhalli - Santikka Trophy pelattiin la 20.7. Virpiniemessä ja su 21.7. Sankivaarassa. Kilpailuun otti osaa 152 pelaajaa.

Tässä vaiheessa jo kiitokset kaikille pelaajille, Oulun Golfhalli - Santikalle sekä yhteistyökumppanille Oulun Golf, Virpiniemi Golf, Wetteri, Onse Drinks, Fazer Suomi, Wilson, Callaway, Taylor Made, Adidas, Footjoy, Titleist, Ping, Santa Claus Golf, Green Zone Golf, Raahentienoon Golf, Paltamo Golf, Holiday Club ja Enjoy Travel and Tours.

Pohjois-Suomen mestaruuskilpailut

Ilman tasoituksia pelattu Avoin Pohjois-Suomen mestaruus oli alusta loppuun saakka kovatasoinen ja tiukka. Sarjan osallistujamäärä 88 pelaajaa.

Kilpailun voitti Topi Käyhkö hurjalla tuloksella 137 (68+69), toiseksi sijoittui Saku Hartikainen ja kolmanneksi Janne Anttonen. Kilpailun paras naispelaaja oli Aino Kiiskilä.

Pohjois-Suomen mestaruuskilpailun ja paras nais- ja miesamatööri saavat villin kortin Erkko Trophyyn Helsinkiin.

Oulun Golfhalli - Santikka Trophyn tasoitukselliset sarjat

Tasoituksellinen A-sarja, 3/4 tasoituksen lyöntipelinä.

Voittajaksi Topi Käyhkö, toiseksi Aku-Eemil Tuhkanen ja kolmanneksi Saku Hartikainen.

Tasoituksellinen B-sarja, 3/4 tasoituksen pistebogeynä.

Osallistujia sarjassa 63 pelaajaa.

Voittajaksi Petteri Kemppi, toiseksi Osmo Kumpuvaara ja kolmanneksi Markku Ilonen.

Kilpailun tasoitukselliset kokonaistulokset

Oulun Golf Oy:n ja May 4 Oy:n yhteistyö jatkuu usean vuoden sopimuksella

Oulun Golfin puolesta haluamme kiittää Oulun Golfhallia ja Santikkaa loistavasti järjestetystä kilpailusta, joka on ylivoimaisesti kauden suosituin yksilökilpailu. Oulun Golf ja Oulun Golfhalli on tehnyt yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Oulun Golfhalli on viimeisten vuosien varrella investoinut merkittävästi talviharjoitteluolosuhteiden parantamiseen ja on erittäin tärkeä osa sitä, että Golfista on tullut yhä useammalle pelaajalle ympärivuotinen harrastus.

Oulun Golfin ja Oulun Golfhallin toiminta on laadukasta ja kehittyy pelaajalähtöisesti koko ajan. Turvataksemme kehityksen myös jatkossa Oulun Golf Oy ja May 4 Oy on tehnyt kevään aikana usean vuoden jatkosopimuksen sekä Pro Shopin että talviharjoittelun osalta.

Topi Käyhköstä (kesk.) Pohjois-Suomen mestari vuosimallia 2024. Kuvassa vasemmalla Mikko Purontakanen ja oikealla Jaakko Urvanto May4:lta. Miehet kipparoivat Oulun Golfhallia sekä Santikka Golf shopia.