Uusi naiskapteeni valittu - Oulun Golf

Uusi naiskapteeni valittu

Uusi Naiskapteeni valittu

Oulun Golfkerhon uutena naiskapteenina aloittaa Johanna Hyvönen.

Oulun Golfkerhon uutena naiskapteenina aloittaa Johanna Hyvönen. Johtokunta vahvisti uuden naiskapteenin valinnan viime kokouksessaan.

Naiskapteenin tehtävään haku herätti kiinnostusta ja saimme tehtävään useita hakemuksia. Johtokunnan puheenjohtaja sekä uusi tuleva toimitusjohtajamme osallistuivat naiskapteenin hakuun ja haastatteluihin yhdessä naistoimikunnan puheenjohtajan ja naiskapteenin kanssa.

Kiitämme kaikkia tehtävään hakeneita. Johtokunta haluaa myös esittää erityiset kiitokset Marika Leiviskälle kaikista näistä vuosista hänen toimiessaan kerhomme naiskapteenin tehtävässä.

Uusi naiskapteenimme Johanna on innostunut golfista monista näkökulmista. Hän kuuluu naistoimikuntaan, kilpailee ahkerasti, on kiinnostunut sääntöasioista ja viime kesänä hän suoritti tuomarikortinkin. Tulikoe tuomarointiin tuli suoritetuksi senioreiden mestaruuskilpailuissa.

Johanna on myös toisen polven golfari. Hänen viime kesän kohokohtiin kuului Kauden avaus scramble isä Joukon ja muiden metsäveljien kanssa. Kierroksen aikana tuli todistetuksi, että puttaamisen saloihin vaaditaan noin 80 vuotta elämänkokemusta ja viheriöiden lukutaitoa.

Kilpaileminen on ollut Johannalla aina verissä. Kokemusta löytyy golfin lisäksi tenniksestä ja suunnistuksesta. Johanna harrastaa monipuolisesti edelleen suunnistusta, hiihtoa ja eri pallopelejä. Omat tavoitteet golfissa liittyvät pelissä kehittymiseen ja kilpailuissa ehjän suorituksen saavuttamiseen.

Naiskapteenin tehtävässä Johanna haluaa jatkaa Marikan aloittamaa yhteisöllisyyden ja lajin monimuotoisuuden huomioimista. Uudessa roolissa hän haluaa olla tukemassa lajia aloittavia sekä kehittämässä seuran toimintaa monipuolisesti yhdessä kanssanne. Myös golfseurojen välinen yhteistyö ja sen kehittäminen on yksi hänen tavoitteistaan. Naiskapteenina Johanna haluaa tuoda uusia ideoita erityisesti naisten erilaisiksi tapahtumiksi.