Viheriöden avaus ja PAR 3 -kentän rakentaminen - Oulun Golf

Viheriöden avaus ja PAR 3 -kentän rakentaminen

Par 3 -kentän tilanteesta on kyselty paljon. Nyt minulla on ilo kertoa, että projekti starttaa.

PAR 3 -kentän rakentaminen käynnistyy

Oulun Seudun Leaderin yritystuelle saatiin ELY-keskuksen hyväksyntä torstaina. Tuen määrä on 115.500€ eli 35% projektin kokonaisbudjetista. Tämä tarkoittaa sitä, että Sankivaaraan saadaan uusi kaikille avoin Par 3 -kenttä nykyisen harjoitusmontun tilalle. Rakentamisprojekti aloitetaan välittömästi ja harjoitusmonttu poistuu käytöstä. Par 3-kentän rakentamista voi seurata kesäkuussa blogista kotisivuiltamme. Erittäin suuri kiitos Oulun Golfin puolesta Oulun Seudun Leaderille!

Kentän avaaminen viheriöille

Avaamme Sanki -kentän viheriöille keskiviikkona 20.5. Viheriöt 2, 5, 11, 12 ja 13 ovat vielä toistaiseksi pois käytöstä. Vaara -kenttä avataan viheriöille perjantaina 22.5. Viheriöt 1, 2 ja 18 ovat pois käytöstä toistaiseksi.

Viheriöillä on käynnissä kylvön lisäksi lannoitus, hiekoitus ja kalkitseminen. Matalasta keskilämpötilasta johtuen kasvu ei ole vielä päässyt käyntiin, joten pidämme alkukaudesta viheriöiden leikkauskorkeudet normaalia suurempina. Myös väylillä ja teepaikoilla tehdään kylvöjä. Väylillä on menossa vuotuiset hiekoitukset. Viheriöllä on talven jäänpoistosta johtuvaa mekaanista vauriota. Muistetaan kuitenkin, että ilman jäänpoistoa meillä pelattaisiin viheriöille vasta juhannuksena. Kenttähenkilökunnalle suurkiitos, että vaikean talven jälkeen kenttä on näin hyvässä kunnossa.

Harjoitusviheriö avattu

Proshopin viereinen harjoitusviheriö on avattu. Pelaajia muistutetaan pitämään viheriöillä turvavälit, ja turhia ruuhkia on syytä välttää.

Korona-ohjeistus

Haluan kiittää kaikkia pelaajia Korona-ohjeiden noudattamisesta. Olen seurannut tilannetta ja yleisesti olen havainnut, että sääntöjä noudatetaan erittäin hyvin. Jatketaan samaan malliin, jotta turvallisuus säilyy ja voimme jatkaa tätä meille tärkeää harrastusta.

Mukavaa alkanutta kautta !

-JL