Viikkotiedote viikolle 21 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 21

Kentällä suoritetaan tällä viikolla väylien paikkokylvöjä. Sangin jo avatuille viheriöille tehdään myös paikkokylvötoimenpiteitä sään sen salliessa. Viheriöiden viikonloppuleikkuut alkavat tulevana viikonloppuna. Luonto on huolehtinut kentän kastelusta vähintäänkin riittävästi viime päivien aikana. Lämpöä saadaan toivottavasti taas loppuviikosta.

Pelaajia pyydetään korjaamaan lyöntijäljet nyt erityisesti tiipaikoilla. Tiipaikoilla on hiekkalaatikot ja -lapiot tätä varten. Nyt kun kasvukausi on parhaassa vauhdissa, paikatut jäljet uusiutuvat huomattavasti paikkaamatonta kohtaa paremmin.

Par 3 -kentän ’sahara-look’ uusiutuu muutaman viikon sisään, kun ruohokylvökset saadaan pintaan ja kasvuun. Kentälle ei saa mennä nurmi-/hiekkapohjalle kävelemään/kokeilemaan.

Kenttätalkoot pidettiin viime viikolla varsin sateisessa säässä. Uponneita palloja saatiin taas runsas määrä talteen rangelta ja lähimetsästä. Kiitos avusta kaikille kynnelle kykeneille!

Rangen proshopin päätyyn saadaan uudet lyöntimatot ensi viikosta. Rangen keskelle on pystytetty kaksi tolppaa. Tolppien etäisyys toisistaan on 25m. Ajatuksena on käyttää tolppia täytäyspisteenä, esimerkiksi kuvaamaan 25m leveää väylää.

Hyvää alkanutta golfviikkoa !