Siirtosääntö voimassa kentän lyhyeksi leikatuilla alueilla. (siirto-oikeus 15 cm)

Viheriöiden leikkuukorkeus tiistaista alkaen 3,5 mm. Väylien leikkuukorkeus 14 mm

Tule mukaan tukijaksi

OGK:n joukkue pelaa jälleen 24 tuntia golfia yhtä soittoa. Tempauksella kerätään varoja juniorityöhön. Joukkue koostuu hallituksen ja toimikuntien aktiiveista.

Kilpailut

Keskiyön Golf

Kilpailu pelattiin nyt 55. kertaa ja komea kiertopalkinto sai jälleen uuden voittajan nimen kylkeensä. Harvinaisen tasaisen kilpailun voittajaksi itsensä pelasi Jari Koskela tuloksella netto 148 lyöntiä. Mestarin kanssa samaan tulokseen päätyi Sami Raatikainen. Ero löytyi viimeisen kuuden reiän perusteella.

Kilpailun parhaan tasoituksettoman tuloksen 150 lyöntiä pelasi Sonja Pakonen.

>>Tulokset Keskiyön Golf

Sankivaara Ladies Open

Lempeä aurinko ja sopiva tuulen vire tulivat kuin tilauksesta hemmottelemaan kisailijoita. Kilpailussa oli kaksi eri sarjaa, Pb ja Lp, joissa molemmissa käytiin tiukkaakin tiukempi taistelu. Erikoiskilpailut toivat mukavaa lisäjännitystä usealla eri väylällä. Näiden lisäksi Karina Kukkonen haastoi jokaisen kilpailijan väylällä 4 (par3), Beat The Pro- lähimmäs lippua kisaan.

Pistebogey -sarjan voitti Jaana Karvonen 43 pisteellä ja lyöntipelissä ykkönen oli Kaisa Juntunen nettotuloksella 73