Viikkotiedote viikolle 28 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 28

Viikkotiedote viikolle 28

Viikkotiedotteessa asiaa niin kentänhoidosta kuin tulevista tapahtumistakin.

Kenttä

Griineillä leikkuukorkeutta lasketaan ja jatkossa viheriöt leikataan 3 mm korkeuteen. Viheriöt jyrätään kerran viikolla ja toisen kerran sunnuntaina Oulun Golfhalli - Santikka Trophyyn Vaara -kentällä. Jyräys nopeuttaa viheriöitä hivenen.

Siirtosääntö väylillä pidetään edelleen voimassa.

Karheikkojen leikkuukorkeutta laskettiin edellisellä viikolla 38 milliin ja ensimmäinen kokemus ja palauteet ovat olleet hyviä.

Bunkkereissa hiekkamääriä edelleen tarkistetaan ja hiekkaa lisätään jos tarve vaatii.

Vaaran 3. viheriöillä sattui työkoneen rikkoutuminen ja viheriön alkuun levisi hiukan öljyä. Alueen paikkaus tullaan tekemään loppukaudesta siirtonurmella, jolloin olosuhteen toimenpiteelle ovat otollisemmat.


Toimisto tiedottaa

Tervetuloa kannustamaan AC Oulua!

Oulun Golf ja AC Oulu kutsuvat Oulun Golfkerhon jäsenet kannustamaan AC Oulua kotiotteluun Raatin stadionille lauantaina 23.7.

Lue lisää

Tue junioritoimintaa - saat rahanarvoisia etuja

Oulun Golfkerhon toimintamalli tarjoaa kaikentasoisille ja –ikäisille junioreille mahdollisuuden harjoitella ohjatussa valmennuksessa.

Lue lisää

Oulun Golfkerhon jatkokurssi

Kurssi on suunnattu vasta-alkajille. Kurssilla kerrataan golfin perusasioita, saat vinkkejä lyöntiin ja lähipeliin sekä vastauksia tuoreen golfarin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Lue lisää

Golfarin vakuutusturva

Suomen Golfliiton pelaajille ottama tapaturma- ja vastuuvakuutus on voimassa jäsenmaksunsa Oulun Golfkerholle maksaneilla jäsenillä. Golfliitto on vakuuttanut kaikki jäsenseurojensa jäsenet Pohjola Vakuutuksella.

Lue lisää


Santikka Golf Shop

Callawayn demo rangella to 14.7. klo 14-18