Viikkotiedote viikolle 29 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 29

Kentänhoito tiedottaa

Kovat helteet ovat koetelleet golfkenttiä ympäri Suomea. Hyvin suunnitellun ja toteutetun kastelun merkitys korostuu erityisesti tällaisena aikana. Meillä Sankivaarassa kastelun lisäksi saatiin muutama kuurosade ja kenttä onkin selvinnyt varsin hyvin tästä helteisestä ajanjaksosta. Toki kentällä on kellastunutta ruohoa, mutta suuremmilta tuhoilta on onneksi selvitty. Tulevat sadepäivät varmasti parantavat tilannetta vielä entisestään.

Viheriöillä siirrymme tällä viikolla 3.5mm –> 3.2mm leikkuukorkeuteen, mikä osaltaan nopeuttaa viheriöitä. Tiipaikoille ja väylille on suunniteltu lannoituksia sadepäivien alle, jotta lannoite saadaan sulamaan ja imeytymään sateen mukana maahan nopeasti. Raivaus-/siimausryhmä on työssä Vaaran puolella ja käy läpi lampien rantoja ja pelillisiä alueita/raffeja.

Kiitokset pelaajille jälkien korjaamisesta

Viheriöiden alastulojälkien korjaaminen on parantunut ja haluammekin kiittää pelaajia tästä. Myös hiekkapussien käyttö on yleistynyt ja kentällä näkyy paljon paikattuja divotteja.

Tiipaikkoijen osalta lyöntijälkiä pitäisi ’oppia’ paikkaamaan paremmin. On myös syytä muistuttaa, että tiipaikoille ei saa viedä kärryjä. Osalle tiipaikkoja alkaa jo muodostua polkuja kärryjen johdosta.

Rangelta häviää palloja

On ikävä todeta, että pallovarkaudet jatkuvat. Viime viikonlopun aikana rangepalloja katosi yli tuhat, joten siirrymme valvonnan kautta ilmoittamaan jokaisen nyysimisen suoraan poliisille. Jos tiedät asiasta jotain tai näet vastaavaa, niin ilmoita asiasta suoraan toimitusjohtajalle. Kiinniottoon johtaneista vihjeistä maksamme palkkion.

Rangelle on hankittu ja lisätty 10.000 uutta palloa.

Tulevia tapahtumia:

 • Ma 19.7. Enjoy Travel&Tours senioreiden 8. viikkokilpailu
 • Ti 20.7. Naisten kehonhoitoilta (Sonja Pakonen)
 • Ke 21.7. Nappulavaara
 • To 22.7. Oulun Suomalainen Klubi – Mestaruuskilpailut, Sanki
 • Pe 23.7. OGK:n Senioreiden Mestaruuskilpailut – Päivä 1/2, Sanki
 • La 24.7. Rössypottu Open, Vaara
 • Su 25.7. OGK:n Senioreiden MestaruuskilpailutPäivä 2/2, Sanki
 • Ma 26.7. Enjoy Travel&Tours senioreiden 9. viikkokilpailu
 • Ti 27.7. Naisten peli-ilta – Aloittelijoiden peli-ilta
 • Ke 28.7. Nappulagolf
 • To-pe 29.-30.7. Junioreiden SM-seurajoukkuekilpailu, Vaara

Rössypottu Open pelataan lauantaina 24.7.

​​​​​​​Rössypottu Openia on pelattu jo vuodesta 1998 lähtien. Rössypottuhan tunnetaan Oulussa sekä perinneruokana että golfkisana. Rössypottu Open on nimensä mukaan avoin kilpailu kaikille pelaajille. Kilpailun järjestää Rössypottuseura, josta löytyy kiinnostuneille juttua enemmänkin tämän linkin alta.

Seniorien Mestaruuskilpailut pelataan kaksipäiväisinä (pe ja su)

Oulun Golfin senioriparemmuus ratkaistaan tulevana viikonloppuna. Kilpailuissa on useita sarjoja (M50, M60, M65, M70, M75, M80, N50, N60, N70), mutta jotta sarjat saadaan pelattua, täytyy kyseisessä sarjassa olla vähintään 6 osallistujaa. Toivotamme kaikki pelaajat tervetulleiksi!

Santikka Golf Shop tiedottaa

Tänään maanantaina TaylorMade Demo Sankivaarassa rangella golf shopin päässä klo 14-18. Tule testaamaan uusinta uutta olevat huippuvälineet!

Kauden demokalenterin kokonaisuudessaan löydät täältä.

Mukavaa golfviikkoa !