Viikkotiedote viikolle 36 - Oulun Golf

Viikkotiedote viikolle 36

Viikkotiedote viikolle 36

Kenttämestarin terveiset

Syksyiset kentänhoitotoimenpiteet on aloitettu. Sanki-kentälle tehdään väylähiekoitukset ja tiipaikkojen holkitukset tällä viikolla. Vaara-kentän osalta viheriöiden holkitukset aloitetaan syyskuun 20. päivän jälkeen.

Puunkaatotiedote

Ensi maanantaina kenttäalueella aloitetaan puunpoisto, joka kohdistuu pääsääntöisesti tiipaikkojen läheisyyteen. Tiipaikoille tuodaan lisää auringonvaloa ja samalla tehdään tilaa uusille tiipaikolle, jotka on suunniteltu tehtäväksi tiipaikkaremontin yhteydessä. Kaadot on suunniteltu yhteistyössä kenttätoimikunnan kanssa. Puunkaato aloitetaan maanantaina Vanhan Vaaran puolelta ja kaato jatkuu sen jälkeen Uuden Vaaran ja Sangin puolella.

Rangelle uusi harjoitusbunkkeri

Rangen Santikka Golf Shopin päädyssä oleva harjoitusbunkkeri uusitaan syksyn aikana. Bunkkeria laajennetaan huomattavasti ja lyöntisuuntaa korjataan enemmän rangen keskustaa kohti. Bunkkerin tieltä kaadetaan puustoa tulevina viikkoina.

Aino Kiiskilä valittu The Evian Juniors Cupiin

Oulun Golfkerhon junioripelaaja Aino Kiiskilä on valittu 20.-23. syyskuuta pelattavaan The Evian Juniors Cupiin Suomen edustajaksi. Onnittelut Ainolle valinnasta ja tsemppiä reissuun!

Kerhon seuramatkalle muutama paikka vielä avoinna

Syyslomalla (25.10-1.11.) tehtävä Barcelonan pelireissu lähestyy. Muutama paikka on vielä avoinna. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jaakko Latvalaan (050 400 9799). Matkan järjestää EnjoyTravel & Tours. Matkan hinta on 1549 € (lennot, 5x Green Fee, majoitus 2hh ja kuljetukset perillä).